Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off 400 500 çok ya bakalm artık yani zorda artık bgenmzsk 400 mecburn tutucz.çok aşılır umarım.. tşkrlr.maddiyata önm vermiyorm fakat zor durum ya oda olmayanca olmuyomuş..nişanlanınca anladım..yoksa benm eilevi durumum kat kat iyi yani şükür de.artık bakalaım hayırlısı hakkımıza sevgi oldugu için
merhabaa
nasılsınız ?
Yirmi yıl önce geldik mersine yazı pek sıccak bunaltıccıdır ama hayat kolaydır mersinde sewiyorum mersini mersinli, arkaslarrr hepinize selam
Bende Mersinde oturuyorum... Herkese selam... Bir tek doğru dürüst kadın doğum doktoru bulamadığım için üzülüyorum vede hastane... hepmi sorun çıkar yaaa işlerimde hepmii.... niye ben niye... Yenişehir hastanesinden , forum yaşamdan nefret ediyorum artık... Makineleri makine değil, doktorları doktor değil, personel personel değil... herşeyi sorunlu... bıktım artık...[/QUOT
merhaba aranıza yeni katıldım ben de mersinliyim :) orta doğu hastanesinde çiğdem hanım var çok iyi bir doktor bence fazla yoğun çok bekliyorsun ama doktor çok iyi
Bende Mersinde oturuyorum... Herkese selam... Bir tek doğru dürüst kadın doğum doktoru bulamadığım için üzülüyorum vede hastane... hepmi sorun çıkar yaaa işlerimde hepmii.... niye ben niye... Yenişehir hastanesinden , forum yaşamdan nefret ediyorum artık... Makineleri makine değil, doktorları doktor değil, personel personel değil... herşeyi sorunlu... bıktım artık...
esat yılgör kesinlikle süper bir çocuk doktorudur ben çocukkende benim doktorumdu astım hastasıydım sayesinde kurtuldum beni gördümü hala tanır çok iyi bir doktordur tavsiye ederim muayeneye gelen çocuklara korkmasınlar dşye sakız verrir ben küçükken tiptip sakızı veriyordu şiddetle tavsiye ederim kendisini . kendisi sistem tıp hastanesinde http://www.google.com.tr/imgres?q=e...w=120&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:2,s:0,i:74Biz Mersin'e 5 yıl önce İstanbul'dan geldik..Ben çok seviyorum Mersin'i ve burada yaşamaktan mutluyum..Sıcağı çok seviyor olmamın da etkisi var tabi bunda
Bu arada bende doğumumu geçen kasım ayında Yenişehir Hastanesinde yaptım..Şikayet edenler olmuş gerçi ama ben kısmetliydim herhalde bilemiyorum, hiç sorun yaşamadım..Doktorum Tuğrul Ersöz'dü ve kendisi bana göre çok iyi bir doktor..Çok rahat bir doğum yaptım..
Yalnız birşey sormak istiyorum..Şu anda bebeğimi Yenişehir Hastanesinde Ayşe Ögetman'a götürüyorum..Fakat eğer önerebileceğiniz başka bir çocuk doktoru varsa çok sevinirim..Gerçi Ayşe Hanım çok tatlı bir insan ama bazen yoğunluktan dolayı aklımdaki tüm soruları soramadan çıkmak zorunda kalıyorum
Şimdiden teşekkürler..