Mersin///33

hayırlı olsun canım,Allah analı babalı büyütsün.Malatyaya gidince bizi unuttun ama :KK43:(

çok var ama topiğe yazmıyorlar malesef,nedenini bunca zamandır ben de anlamadım

yok canım yaa ask olsun unuturmuyum hiç sadece hamilelik yogun gecti ve şimdide emir kaan hiç durmuyo gazı var sürekli onla ugrasıyorum eylülde izne cıkıcam mersini cok özledikk gelicez eşimle denize felan inşallahh arkadaslarda davet edip duruyo bakalım çok öptüm seni sekerimmm :KK19: :KK19:

aslen adanalıyım eşimi mersinde tanıdım sonra evlendim işinden dolayı göçtük evim denize yakın

Adana da yarı memleket sayılır,hep uğra topiğe,bekleriz

yok canım yaa ask olsun unuturmuyum hiç sadece hamilelik yogun gecti ve şimdide emir kaan hiç durmuyo gazı var sürekli onla ugrasıyorum eylülde izne cıkıcam mersini cok özledikk gelicez eşimle denize felan inşallahh arkadaslarda davet edip duruyo bakalım çok öptüm seni sekerimmm :KK19: :KK19:

Oğlumla adaş olmuşlar,kağan'ın önüne de emir çok uymuş,kulağa çok hoş geliyor.Mersin özlenmez mi hiç......

herkese selam nasılsınız arkadaşlar uğramayalı epey olmuş valla özlemişim sizleri yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz neşe getirdiniz:KK54:

Selam kızlar :)

Accık hastalandım boğazlarım ağrıyor :KK43:

Sürekli buradayım aslında kknın çalkantısına kapıldım :)
Çok ekşınlı geçiyor topikler :KK1:

Sizlerde ne var ne yok ?

geçmiş olsun denizcim,yat dinlen,sıvı tüket bol bol.Ne oluyor ki topiklerde,hiçbirinden haberim olmuyor valla.Biraz ekşın iyi olur aslında

Sağol Burçincim :)
Ne olmuyor ki topiklerde dakika başı ekşın :KK1:
KK da sular durulmuyor bir türlü :)
Bazı bölümleri takip etmek lazım
Bir derdim var gibi :)

merhaba kızlar....

evet canım,takip etmek gerekiyor.Ben çok uğramıyorum o kısma,arada sırada.

Şimdiden bayramızı kutlayayım kızlar,ben gidiyorum çünkü,giremem nete.Mersinime de geleceğim inş.

Sevdiklerinizle mutlu , huzur dolu , şeker tadında nice bayramlara
Bayramınız mübarek olsun :KK71:

selam kızlar nasılsınız? bugün cuma çalışanlar daha iyidir haftasonu geldi diye.ber iki kat iyiym çünkü yeni izne çıkıyorum tatile gitceemm:KK3:

iyi gezmeler,iyi dinlenmeler papatyam.

evet,malesef aynı anda denk gelmeyince hal hatır sorup çıkıyoruz işte.

X