Mersin///33

mezitlilileri görmek ne güzel bende vipol tarafında oturuyorum
bayadır yazmamıştım buraya hareketlenmiş şükür:KK70:
Ben de mezitli istiyorum kısmetse,gidebilirsek tabii
Şimdilik hareketi gibi greencim,bakalım ne kadar devam edecek?
Ayağımı sürüdüm gelirken sanırım :)
Mezitli Mersinin en güzel ilçesi ya bana buradan başka yerde yaşayamam gibi geliyor.

kızlar havalar sanki bi kaç gündür hafif serinledi gibi değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? yarın memlekete gidiyoruz 20 günlüğüne.döndüğümüzde mersinin en güzel zamanları olacak hava yönünden çatladık 2 aydır terlemekten:)
kızlar herkes yaşadığı şehirde buluşma yapıyor tanışıp kaynaşıyor biz neden yapmıyoruzzzzz

Ağustos sonu yağmur yağar , Mersinde gelenektir:)
Yinede çok sıcak , klimasız yatılmıyor
Topiğe bakılırsa kimse yazmıyor haliyle tanışıp kaynaşılmamış, eminim kka Mersinli kaynıyordur
Neden yazmıyorlar cidden bende merak ettim .:44:

günaydın miskokulum ben memleketteyim amasya da eylülün 3 üne kadar.

ne güzel,oralar nispeten serindir.Eylül'ün 3'üne kadar deyince dikkatimi çekti,öğretmen misin canım?

İyiyim canım sen ?
Klimadan dolayı 106 tl fatura geldi , artık sıcaktan kavrulacağım
Gerçi serin gidiyor havalar :)ama böyle devam etmez sanırım .

oooo,niye öyle gelmiş ki? Annemler de nerdeyse her odayı çalıştırır,60 civarı gelir.İnşallah serin gider de faturan hafifler canım .

ne güzel,oralar nispeten serindir.Eylül'ün 3'üne kadar deyince dikkatimi çekti,öğretmen misin canım?

oooo,niye öyle gelmiş ki? Annemler de nerdeyse her odayı çalıştırır,60 civarı gelir.İnşallah serin gider de faturan hafifler canım .

evet burda hava çok güzel kızlar.yok çalışmıyorum ben.eşim yıllık izinde 4 ünde işe başlıyor da ondan:)

Hayırlı Günler
Nasılsınız iyi misiniz ?

Neredeyse hergün 2 posta çamaşır yıkanıyor , pc açık ,tv açık
İnşallah hafifler fatura, annem tansiyon hastası dayanamıyor klimaya da alışınca

Bu gece çok sıcaktı :KK31:

günaydın zuzu05,mamafih....

annene geçmiş olsun canım,benim annemde de var yüksek tansiyon,zor valla.

bu arada kızlar isimlerimizi söylesek nasıl olur.Hitap etmek kolaylaşır hem.Benim adım burçin.

günaydın zuzu05,mamafih....

annene geçmiş olsun canım,benim annemde de var yüksek tansiyon,zor valla.

bu arada kızlar isimlerimizi söylesek nasıl olur.Hitap etmek kolaylaşır hem.Benim adım burçin.
Sağol güzelim :)

İsmim Deniz , ikinizle de tanıştığıma çok memnun oldum .

X