Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mezitlilileri görmek ne güzel bende vipol tarafında oturuyorum
bayadır yazmamıştım buraya hareketlenmiş şükür
Ayağımı sürüdüm gelirken sanırım :)Ben de mezitli istiyorum kısmetse,gidebilirsek tabii
Şimdilik hareketi gibi greencim,bakalım ne kadar devam edecek?
kızlar havalar sanki bi kaç gündür hafif serinledi gibi değil mi yoksa bana mı öyle geliyor? yarın memlekete gidiyoruz 20 günlüğüne.döndüğümüzde mersinin en güzel zamanları olacak hava yönünden çatladık 2 aydır terlemekten:)
kızlar herkes yaşadığı şehirde buluşma yapıyor tanışıp kaynaşıyor biz neden yapmıyoruzzzzz
kızlar herkes yaşadığı şehirde buluşma yapıyor tanışıp kaynaşıyor biz neden yapmıyoruzzzzz
günaydın kızlar....herkes iyi mi?
günaydın miskokulum ben memleketteyim amasya da eylülün 3 üne kadar.
İyiyim canım sen ?
Klimadan dolayı 106 tl fatura geldi , artık sıcaktan kavrulacağım
Gerçi serin gidiyor havalar :)ama böyle devam etmez sanırım .
ne güzel,oralar nispeten serindir.Eylül'ün 3'üne kadar deyince dikkatimi çekti,öğretmen misin canım?
oooo,niye öyle gelmiş ki? Annemler de nerdeyse her odayı çalıştırır,60 civarı gelir.İnşallah serin gider de faturan hafifler canım .
oooo,niye öyle gelmiş ki? Annemler de nerdeyse her odayı çalıştırır,60 civarı gelir.İnşallah serin gider de faturan hafifler canım .
günaydın zuzu05,mamafih....
annene geçmiş olsun canım,benim annemde de var yüksek tansiyon,zor valla.
bu arada kızlar isimlerimizi söylesek nasıl olur.Hitap etmek kolaylaşır hem.Benim adım burçin.
Sağol güzelim :)günaydın zuzu05,mamafih....
annene geçmiş olsun canım,benim annemde de var yüksek tansiyon,zor valla.
bu arada kızlar isimlerimizi söylesek nasıl olur.Hitap etmek kolaylaşır hem.Benim adım burçin.
Sağol güzelim :)
İsmim Deniz , ikinizle de tanıştığıma çok memnun oldum .
Slm bayanlar bende eski mersinlilerdenim
Günaydınlar
Selam ema, eski Mersinliyim derken
Başka bir memlekete gelin felan mı gittin :44: