Mutfak Dekorasyonu mermerit mi granit mi

deryacemil

evli mutlu cocuklu
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
118
0
96
kızlar mutfak tezgahı mermerit mi olsun granit mi özelliklerini okudum ısıya dayanıklı olması aranılan özelliklerden ama bi de fiyat konusu var. Sizce mermerit tezgah kullanışlı mı kullanan var mı ???

mutfak fayansı için cam mozaik olanlardan beğendim ama fiyatı nedir bilmiyorum nişanlıma da çok yüklenmek istemiyorum. Ama o olsun iistiyorum yardım edin bana.
bunu beğendim mutfagım üst dolaplar krem alt dolaplar zeytin olacak. (parlak dolap)

Merhaba,
Aslında mutfak tezgahı için Çimstone en ideal olanı.Granite göre sertlik oranı %95 daha fazla.Granit doğal taş olduğu için daha yumuşak.Mermerit te mermer tozunun reçine ile sıkıştırılmış hali ısıya veya darbeye fazla dayanıklı değil.Fakat kaliteli bir mermeritte işini görür.

bence granit daha kullanışlı zaten araştırmışsın da ısıya daha dayanıklı diğerinde hep dikkat etmen gerekiyor
benim aldığım yerde açık renkleri daha pahalıydı nedendir bilmem
cam mozaiğe gelince çok güzeller bence de tercihin bu yönde olsun
aynı şekilde bunda da renkten renge fiyatı değişiyor diye biliyorum
sana zeytin rengi bi model göndermek istedim
Eki Görüntüle 378373

bende granit düşünüyorum çimstone biraz pahalıymış sanki. Resimdeki tezgah güzel ama mozaik biraz daha farklı olabilir ama yine de tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…