merkezler ilk denemesi olanlarla fazla ilgilenmiyor doğrumu

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar benim gözlemlediğim bişey var.bilmem doğrumu düşünüyorum.doktorlar ve merkezler 2...3...denemesi olanlarla..başka merkezlerden gelenlerle daha fazla ilgileniyor.ilk denemede tutması için aşırı çaba sarfetmiyorlar.sizcede haklımıyımm.bide ben şöyle düşünüyorum..allahın işidir ona bişey demem ama tutması doktorun ilgisi ve çok istemesiyle doğru orantılı..sizler ne düşünüyosunuz..ve bana tavsiyeniz olurmu...ben ilk denemem ve doktorum çok ilgilendi oldu diyen arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.

arkadaşlar benim gözlemlediğim bişey var.bilmem doğrumu düşünüyorum.doktorlar ve merkezler 2...3...denemesi olanlarla..başka merkezlerden gelenlerle daha fazla ilgileniyor.ilk denemede tutması için aşırı çaba sarfetmiyorlar.sizcede haklımıyımm.bide ben şöyle düşünüyorum..allahın işidir ona bişey demem ama tutması doktorun ilgisi ve çok istemesiyle doğru orantılı..sizler ne düşünüyosunuz..ve bana tavsiyeniz olurmu...ben ilk denemem ve doktorum çok ilgilendi oldu diyen arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.

sana katılıyorum,ikinci denemede dr.hastayı çok daha iyi tanıyor,hem bedenen hem de ruhen...ikinci kez sanki hastaya daha fazla eğiliyor,ilgi gösteriyor...bana doktorum bu sefer benden kurtulacaksınız sanırım demişti...gerçektende öyle oldu...ilk deneme biyokimyasal gebelik...ikincisinde 3 embriyo da tutundu...inanmak da çok önemli bu işte..bu sefer hazırım,bu iş olacak demek gerekiyor...pozitif düşünce gücünü kullanalım...

Son düzenleme:
teşekkürler.bende enver beye gitmeyi düşünüyorum..doras canım sen nerde yaptırdın..

rüyameleğim bide bişey sormak istiyorum.umut tüp bebekte ilaçları onlar karşılıyorya..mesela gonal f mi veriyolar yani ne şekilde veriyolar fiyatta uygun ben merak ettim.nasıl bir yol izleniyor..

Ben ilk denememde hamile kaldım..Dr'um çok ilgili gayretli biriydi oldukça memmun kalmıştım..İlk denemede tutmasaydı bile yine kendisiyle devam edicektim...
Yani ben senin bahsettiğin gibi bir durumla karşılaşmadım..

evt bende ilk denemmde kaldım çokta ilgiliydi zaten derenceyle dr. aynı yani birazda benim tavsiyeminde etkisi oldu denebilir :KK70: sizlere başarılarr ben memnun kaldımmm çookk

DERENCEyle benim dr.NURİ DELİKARA FERTICENTER ikimizde aynı yerde yaptırmıştık

selmacım sana katılıyorum ılk denemem ve bana senınıkı %70 tutucak deyıp resmen kendı halıme bıraktılar 3 gundur kanamam var yogun hemde ve kımse benımle ılgılenmıyo aramıyo doktor ve ekıbınden bırı ve psıkolojım bozuldu çok kotu durumdayım eger tutmazsa tekrar orda yaptırmayı düşünmüyorum

slm valla benim ilk denemem di ctesi hamile haberini aldık kanamam oldugu için sabah akşam igne oluyorum şuan ne hamileyim diyebiliyorum nede hamile değilim ayın21ini bekliyoruz kese varmı diye bu olumsuzluk belirsizlik nedeniyle psikolojim bozuldu he olumsuz olursa sonuç 2. için hemen deneyebilirmiyim bilemiyorum psikolojik olarak ama umut tüp bebek ekibinden memnunum herzaman arayıp kafama takılan herşeyi sorabiliyorum güvendim dr.uma hem levent bey hemde enver bey sürekli ilgilenyo memnunum olumsuz olursada yine onlarlayım olumlu olursada yine o ekiple...

X