Merkezde kirada oturmak mı köyde kendi evinde oturmak mı

askcicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
68
29
3
Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim

Bende oyle dusunuyorum ama iste bir de şöyle bisey var ben gittgim anda kucuk gorumcem tasincakmis asagiya kayinvalidem de benim evime cikcakmis bir daha da ev yüzü yer yuzü gostermicekmis bize tehdit ve santaj da cabasi

Boyle tehdit edenin evini basina calarim zaten. Cikip gidin onlara mi kaldiniz

Bravo eşinize çoğu erkek o dengeyi sağlayamıyor Allah ağız tadınızı bozmasın

Valla sorun köyde yaşamak değil de kaynanayla veya kendi ailenizle hiç farketmez hangi taraf olduğu....aynı binada yaşamak..

Aklı olan bu tür evlilikler yapmaz, erkek kitligimi var ayol

Adam sizi sevse öyle bı hayatı sunmaz zaten

Yapamaz ki hukuksal olarak yasak rahat olun. Hadi ustune yapti diyelim esiniz dava eder hakki olani pasalar gibi alir cunku o mirastir. Ölüm durumu disinda bir evladinin uzerine boyle sirf ona birsey kalmasin niyetiyle yapamaz.

Sevdigim insanla evlendigim icin pisman degilim tek problem herseyi tozpembe görüp yapabilirim sanmam ama yapamamam esimin de elinden birsey gelmiyordu o zamanlar su an ama herseyin farkinda ve de elinden geleni yapiyor

Yapamaz ki hukuksal olarak yasak rahat olun. Hadi ustune yapti diyelim esiniz dava eder hakki olani pasalar gibi alir cunku o mirastir. Ölüm durumu disinda bir evladinin uzerine boyle sirf ona birsey kalmasin niyetiyle yapamaz.
Insallah oyle olur kendilerini kaf daginda goruyolar ama Allahim birakmaz kimsenin hakkini kimsede

Ben olsam bağlık bahçelik köye koşa koşa giderdim.
Ama sizin durumunuzda merkezde kira çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…