- 9 Nisan 2022
- 68
- 29
- 3
- Konu Sahibi askcicegim
-
Kocasinin bagkurunu ödedi kvSize ev alınmamış bişey yapılmamış. Altınları alma sebepleri neydi
Hahahah eveet onlarla zor olan hayat daha da zorlasiyorKonu köyde yada merkezde oturma degil yalnız.Kvdeyle altlı üstlü oturmada.
Ben cadırda bile kalırdım altlı üstlü oturmaktansa
Tek umudum
Bende oyle dusunuyorum ama iste bir de şöyle bisey var ben gittgim anda kucuk gorumcem tasincakmis asagiya kayinvalidem de benim evime cikcakmis bir daha da ev yüzü yer yuzü gostermicekmis bize tehdit ve santaj da cabasi
Dogru soyluyosun ama gidemedik iste bi turluBoyle tehdit edenin evini basina calarim zaten. Cikip gidin onlara mi kaldiniz
Bravo eşinize çoğu erkek o dengeyi sağlayamıyor Allah ağız tadınızı bozmasınEsimle bu kadar sıkıntıya ragmen olaylara ragmen beni hep savundu hep dedigimi yapmaya calisti hakkini yiyemem herkesi karsisina aldi benim icin ama bir süre sonra yorulduk ikimiz de iliskimiz ilk günkü gibi cok sükür cocugumuz var zaten 4 yasinda surda iki sene var okula baslayacak o da
Amiiin amiiin cümlemizinBravo eşinize çoğu erkek o dengeyi sağlayamıyor Allah ağız tadınızı bozmasın
Onemli olan huzurHuzurum gideceğine param gitsin
KesinlikleeeMerkez kira ne kaynana ne görümce görmeyeyim ömrümce
Valla sorun köyde yaşamak değil de kaynanayla veya kendi ailenizle hiç farketmez hangi taraf olduğu....aynı binada yaşamak..Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Yapamaz ki hukuksal olarak yasak rahat olun. Hadi ustune yapti diyelim esiniz dava eder hakki olani pasalar gibi alir cunku o mirastir. Ölüm durumu disinda bir evladinin uzerine boyle sirf ona birsey kalmasin niyetiyle yapamaz.Eşimin ailesinin evet ama her kizının evi de var arabasi da var benim esim tek erkek evlat iki katli ev de bizim olmus oluyor bize kalıcak yani ama gittgimiz takdirde ev de yokmus bize kizlarinin ustune vercekmis herseyini kizinin oturmasinda da bi sakınca yok bana gore bizim inadimiza yaptiklari icin zorumuza gidiyor sonucta benim esim ilgileniyor bu zamana kadar calismis para vermis hâlâ daha vermeye devam ediyor
Sevdigim insanla evlendigim icin pisman degilim tek problem herseyi tozpembe görüp yapabilirim sanmam ama yapamamam esimin de elinden birsey gelmiyordu o zamanlar su an ama herseyin farkinda ve de elinden geleni yapiyorValla sorun köyde yaşamak değil de kaynanayla veya kendi ailenizle hiç farketmez hangi taraf olduğu....aynı binada yaşamak..
Aklı olan bu tür evlilikler yapmaz, erkek kitligimi var ayol
Adam sizi sevse öyle bı hayatı sunmaz zaten
Insallah oyle olur kendilerini kaf daginda goruyolar ama Allahim birakmaz kimsenin hakkini kimsedeYapamaz ki hukuksal olarak yasak rahat olun. Hadi ustune yapti diyelim esiniz dava eder hakki olani pasalar gibi alir cunku o mirastir. Ölüm durumu disinda bir evladinin uzerine boyle sirf ona birsey kalmasin niyetiyle yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?