Merkezde kirada oturmak mı köyde kendi evinde oturmak mı

askcicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
68
29
3
Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim

İşte en baştan öngörmek lazım ama olan olmuş. Hayiflanmak hiçbir şeyi geri getirmez. Eşinizle sıfırdan hayat kurun. Yeniden doğmuş gibi olacaksınız.

Ev eşinizin ailesinin değil mi?
Siz taşınırsanız, ev boş duracak değil, birazda kızı oturmuş olur, bunda yanlış bir şey yok ki tehdit olsun.
Eşimin ailesinin evet ama her kizının evi de var arabasi da var benim esim tek erkek evlat iki katli ev de bizim olmus oluyor bize kalıcak yani ama gittgimiz takdirde ev de yokmus bize kizlarinin ustune vercekmis herseyini kizinin oturmasinda da bi sakınca yok bana gore bizim inadimiza yaptiklari icin zorumuza gidiyor sonucta benim esim ilgileniyor bu zamana kadar calismis para vermis hâlâ daha vermeye devam ediyor

Kavga olmasa kalabalık aile güzeldir. Bir sorunun olduğunda imadada koşarlar ama geçim yoksa büyük sıkıntı. Bütçenizi zorlamıyırsa bence işi bahane ederek merkeze taşınmak en iyisi.

Kavga olmasa kalabalık aile güzeldir. Bir sorunun olduğunda imadada koşarlar ama geçim yoksa büyük sıkıntı. Bütçenizi zorlamıyırsa bence işi bahane ederek merkeze taşınmak en iyisi.
Keske kavga olmasa keske hicbir seye karisilmasa konusulmasa arkamdan 4 yasinda bir oglum da var onun okulu ve esimin isini bahane ederek gitmemiz gerekli ama hayirlisi

Zaten iki kizi merkezde evleri var hatta bi tanesinin iki tane evi var onlar hayatlarini rahatca surdururken bizim eziyet cekmemiz hosuna gidiyor cunku ben el kızıyım

Tapu onlara aitse istediğini oturtur evinde ama diğer türlü kimsenin ağız kokusunu çekmeden özgür bir yaşama kavuşursunuz.

Keske kavga olmasa keske hicbir seye karisilmasa konusulmasa arkamdan 4 yasinda bir oglum da var onun okulu ve esimin isini bahane ederek gitmemiz gerekli ama hayirlisi
Belki araya mesafe girerse ilişkilerde düzelir. İnsan sürekli bir arada olunca tahammülü azalıyor.

Tapu onlara aitse istediğini oturtur evinde ama diğer türlü kimsenin ağız kokusunu çekmeden özgür bir yaşama kavuşursunuz
Daha önce hic kirada oturmadigim icin bunun sorumlulugunu alabilirmiyiz korkusu var icimizde halbuki gaz parasi esimin disarida yedigi yemek parasi buraya aldigimiz tüp odun kömür parasi hepsini egale ediyor aslinda
Tapu onlara aitse istediğini oturtur evinde ama diğer türlü kimsenin ağız kokusunu çekmeden özgür bir yaşama kavuşursunuz.

Daha önce hic kirada oturmadigim icin bunun sorumlulugunu alabilirmiyiz korkusu var icimizde halbuki gaz parasi esimin disarida yedigi yemek parasi buraya aldigimiz tüp odun kömür parasi hepsini egale ediyor aslinda
Hiç korkmayın,biz yıllardır taşınıp duruyoruz.Kayinvalidem ile aynı bina da oturdum ama bu süreçte ömrümden ömür gitti ki bizim öyle aramız kötü falan da değil.Uzak olunca daha kıymetli oluyorsunuz ve çok daha özgür bir hayatınız oluyor.

Zaten tek istedigim özgür olmak göze batmamak burda hergün ne yemek yaptığıma kadar araştırıliyo gelen misafirime gittigim gidecegim her yere karisiliyor merak konusu oluyor usandım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…