merinos mu? kaşmir mi?

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
arkadaşlar merinosmu yoksa kaşmir halımı hangisi daha kaliteli ve kullanışlı sizce acil yardım bekliyorum, bide koltuk takımım gövde beyaz oturma yeride kkahve sizce nasıl bi halı almalıyım resimli ekleyebilirmisiniz lütfen:5:

Son düzenleme:
$JASMINE_1_10022011092705.webp

bu merinos jasmine nasıl olur sizce??

şu marka kalitelidir diye birşey diyemeyiz canım, halı markaları belli zaten. kendi içlerinde ucuzu ve pahalısı var , bu her marka için geçerlidir. buda şu anlama geliyorki her markanın kalitesiz ürünüde mevcut kaliteli ürünüde mevcut. bunuda fiyatlar gösterir zaten. ucuzu basit, pahalısı kaliteli olur.
renk tonlarına gelince kahve tonu fazla olan ama içerisinde beyaz yada krem hatlar bulunan bir halı tercih edebilirsin...
şimdiden hayırlı olsun canım, güle güle kullan...

kesinlikle kaşmir hele de shaggy alacaksan asla yapışma olmuyor merinostan kaç kaçabildiğin kadar derim ne lekesi çıkıyor shaggy alıcaksan şayet tüylerinde yapışma oluyo geçen yıl çok cazip fiyatlı diye bi arkadaş merinos ben de kaşmir aldım benimkinde asla yapışma ffalan yok arkadaşım da değiştirdi bile 1 yılda resmen mahfoldu asla tavsiye etmem...haa bir de asla sarayın shaggsini tavsiye etmem ben mutfagıma aldım tüyleri birbirine girdi kaşmir almadığıma çooooook pişmanım sırf simli güzel duruyor diye aldandım aldım ...bu arada kaşmirin halhal serisiydi benimki...

kaşmiri hiç kullanmadım bilemiyorum ama sakın ve sakın merinos alma canım benim evin oturma odası hariç tüm halıları merinos bir fırsatını bulsam ilk işim hepsini çöpe atmak nefret ettim inan ki hemde en pahalı serilerindendir düzgün olsun diye dünyanın parasını verdik su lekesini bile tutuyor üstünde elinden su damlasa bile leke oluyor neler yaptım olmuyorrr... sen araştır yine ama ben hiç kimseye tavsiye etmiyorum canımmm...:25:

bende merinos alıcaktım neyseki forumu okumusum
buarada dinarsu nasıl
benimmde koltuklarım avangarde model ve beyaz agırlıklı nasıl bi model tavsiye ederisniz

:kkk:

bende merinos alıcaktım neyseki forumu okumusum
buarada dinarsu nasıl
benimmde koltuklarım avangarde model ve beyaz agırlıklı nasıl bi model tavsiye ederisniz

:kkk:

canım benim evde dinarsu marka birkaç halım var.. ikisinden memnunum diğerlerini çöpe atasım geliyor.. açık renkli halılarda su lekesi tutuyor benimkiler.. ayak basınca bile sanki fil basmış gibi ayak izi çıkıyor.. ne biliyim ben beğenmiyorum .. ama koyu renklerde ya farkedilmiyor yada daha iyi bir serisi

kaşmir tavsiye etmem.
2005 yılında yeni çıkmıştı pembe çiçekliler sibel can oynuyorduu reklamında
yeni evlenmiştik aldandık aldık
3 ayda yapıştııı halıflexs gibi oldu.
yıkarsın sarı leke kalır,ama yinede kabarmıyor kaldır at oldular.süpürge üzerinde öylece geziyor dümdüz halıflex gibi oldular.parlaklıgına vs aldanma.naylonmu ne?

saray düşün,royal düşün derim.ama kaşmire para verme.

Back
X