merinos halı

hamiyettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
82
1
96
Kayseri
arkadaşlar merinos halı kullanan varmı taviye ediyormusunuz kampanya varmış üç buçuk metrekare salon halıları 136 liraymış.yorumlarınızı bekliyorum.

Merinos süper hiç düşünmeden al arkadaşım, naylon falan değil, gerçekten yün. Ben 6 ay önce aldım memnunum.

canım merinos güzel venüs var benim salonda ama tüyleri bana parlak gelmiyor..sarayım var diğer odada silince ışıl ışıl oluyor ama merinosta hep bir matlık mevcut..silince falan kendini göstermiyor.

merinos
harika tek kelimeyle oturma odam yatak odam mutfağım merinos ama bide salonuma uygun bir renk bulsam ama bulamadım bulursam salonuda değiştireceğim

evlenırken tum evıme merınos halı aldım.fakat hıc memnun kalmadım.leke tutuyor.dokulen bır seyı hemen sılsenız bıle leke tekrar kusuyor kendını.ayrıca salonumdakı halı 5 senelık oldugu halde hala tuy dokuyor.sabah supur aksam tum halı sılme tuy ıcınde kalıyor

hayatmın hatası oldu markaya guvenip merinos almak 4 yıllık evliyim sana halnın resmini cekipp yollsam inanmazsın çok kötu.....
lekeyi kusuyo,temizlenmiyo,yunu keceleşti,parlak değil....
ohooo alma sakın

leke tutması ve kusması doğru; oturma odası halımın rengi 6 sene geçti hala çok parlak ve canlı

merinos zeugma'dan bir halıyı çok beğendik, kullanan ve memnun olan arkadaşlarım da var -zeugma değil de başka serilerden- sizlerden zeugma kullanıp da şikayeti olan var mı acaba?

her markada, farklı serilerden şikayetler oluyor anladığım kadarıyla...

Back
X