Merhabalr Bende Sizdenimm

Nare83

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
35.547
78.779
MERHABALR BEND ESİZDEDİM YNAİ EKİM ANNESİ OLUCAM
13+5 İKİZLERE HAMİLEYİM
SİTEYE BAŞKA Bİ YERDEN TRANSFER OLDUM....

İNŞŞ HERKES BEBEİŞİNİ KUCAGINA SAGLIKLA ALIR DİYORUMnaniknanik

amiiiiiiiinnnnnnnn inşallah canım.ne güzellll ikizlerr rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip eder...hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlar diliyorum

hoş geldin hayatım.tam doğum tarihini ve öğrendiysen cinsiyetlerinide yaz seni yoklamaya ekliyim inşallah keyifli vakit geçirirsinsırnaşık şey

Cnm Cinsiyetleri Belli Degil Dogum Tarihimd E
Normal Dogumla 28 Ekimdi Fakat Sezeryan Istedigim Için
Belli Dgeil
Belli Olunca Yazarim Hoşbuldum Kislarrr

valla ben ilk ögrendigimde şok oldum ikizleri çünkü 3.ayda ögrendik ikiz olacagını ama şimdi alıştım
mutluyum

nasılsınız bakalım

iyilik ya sen masumm
cinsiyetlerini de öğrenirsin artık yakında

slm bende geldim bende masum gibi transfer olanlardanım ...
bende 12+3 hft lık üçüzlere hamileyim

maşallah canım üçüz hee allah yardımcın olsun..ee muhtemelen erken doğacaklar yine ekim annesi olursun

Ceren 3 Mü Ayy Cnm Ya Allah Kolaylik Versin Valla Ben Diyorum Ikizlerle Nasil Olcka Bird E üçüzleri Düşünmek Laizm

Ya ben Cok ıstıyordum Ikız COcuk :) Allah her ıkı kollarınıda yavrularını saglıklı bır sekılde almanı nasıp etsın bı sagdan bı soldan opeceksınn uyyyyy :)

aneeeyyy bizümküler gelmiş:teytey: biz komplecek transfer olduk buarada bende bir ekim annesi olucam allah izin verirse..minik kelebeğim 20 ekim gibi teşrif buyuracaklar şimdilik..bakalım benm niyetim parayı bastırıp 1 ekimde doğurmaktatlicadiarzu kocamın doğum günüdeeetatlicadiarzu eğer 20 ekimi gecerse 22 ekim kayınvalidemin doğum günü aa olmaz vallahiilülülülülülü 18 ekim de görümcemin o da olmaaaz

Kız delimisin nesin çocuğu 20 gün önden ne doğruyosun bırak büyüsün içerde 19 ekimde sorun yok heraldeelülülülülülüKötü Kazen

hee doğuracamKötü Kazen yete o kadar durduğu.20 günd erken cıkıversin..babannesiyle halasıyla bir kutlayacağına otursun doğum gününü babasıyla kutlasınlaelaelaelaelae

Selam kızlar, aranıza bende geldim. 14 haftalık hamileyim. Rabbim bide kucağıma almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…