• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalarr idrar testi yaptım bakabikirmisinizz

rmbora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
14
1
1
28
Merhabalar benim gebelikle iligi bir kaö belirtim var yardımxı olursanız çok sevirinirim. Reglim bitti ve benim böyle sulu bi akıntım başladı hiç öyle akıntım olmamıştı berrak sulu ve yapışkan o tarihlerde kabızlığım başladı sol kasığımda ağrı ve bacak ağrılarım başladı adetime şuan 2 gün var normalde benim göğüslerim 1 hafta önceden dokulmayacak kadar ağırırdı ama şuan hiç ağrım yok yardımcı olurmusunuzz adetime 9 gün kala ben gebelik testi yaptım silik çıktı çok silik 2 gün sonea tekrar yaptım biraz daha belirgindi dün yine yaptım c nin yanında daaha belirgin bir şekilde çıktı

Kan testi yaptirin idrar testindede cikiyorsa büyük ihtimal hamilesiniz en son yaptginiz testin fotosunu atarmisiniz bakalim

Bebetime değilse inşallah hamilesinizdir

bana da yardımcı olur musunuz bir sorum olacaktı

benim her ay adete yakın göğüs ağrım olurdu bu ay yok yarın adet günüm ama sadece karnım ağrıyor göğüs ağrım yok her ay belirtiler aynı olmak zorunda mı
Tabi sor lütfen

benim her ay adete yakın göğüs ağrım olurdu bu ay yok yarın adet günüm ama sadece karnım ağrıyor göğüs ağrım yok her ay belirtiler aynı olmak zorunda mı
Yoo adet dediğiniz şey yumurtlama sirkülasyonu sonucu vücudumuzdaki bir döngü bir ay yumurtlama çok fazla olur bir ay gelişimi daha az olur stres mevsim değişikliği hormon yediklerin içtiklerin dahil olmak üzere bir sürü etken faktör var o sebeple değişiklikler olabilir 😊 bunda endişe duyacak birşey yok eğer gebelik beklemiyorsan. Yahut 35 yaş üstü değilsen kanser taraması yapmana gerek yok.

Back