- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
Dr. Bey Merhabalar;
eşimle yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyoruz, yalnız bende 6 ay önce ve gecen ay kist oluştu dr a gittim yumurtlama oluşmadığı için kist oluyor kistimi erirmek için ilaç verdi 1 hafta sonra ben regl oldum 2. günü dr a tekrar gittim yumurtlama takibib için Femera adlı bir ilaç verdi perşembe (5 şubat) günü tekrar dr a gideceğim ama bu arada eşimden sprmiogram testi istedi. test sonuçları ise aşığıdaki gibi; bu sonuçlara göre normal yollardan veya aşılama ile bebek sahibi olabilirmiyiz.
Perhiz Süresi. 5 gün
Miktar: 5,3 ml
Görünüm: Opak-Sarı
Viskozite: Normal
Likefikasyon Süresi: 10 dk.
Ph: 8
Aglütinasyon: Negatif
Fruktoz: 320 mg
Spermatozoid Sayısı: 14 milyon
MORFOLOJİ:
Normal Yapılı: 4
Baş Anomalisi:72
Boyun Anomalisi:10
Kuyruk Anomalisi:14
MOTILITE (HAREKETLİLİK)
İleri Hızlı Hareketli: 29
Yavaş Hareketli: 14
Yerinde Hareketli: 7
Hareketsiz: 50
1.Saat Hareketlilik total: 50
2.Saat Hareketlilik total: 47
Lökosit: 0-1
Eritrosit: ---
eşimle yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyoruz, yalnız bende 6 ay önce ve gecen ay kist oluştu dr a gittim yumurtlama oluşmadığı için kist oluyor kistimi erirmek için ilaç verdi 1 hafta sonra ben regl oldum 2. günü dr a tekrar gittim yumurtlama takibib için Femera adlı bir ilaç verdi perşembe (5 şubat) günü tekrar dr a gideceğim ama bu arada eşimden sprmiogram testi istedi. test sonuçları ise aşığıdaki gibi; bu sonuçlara göre normal yollardan veya aşılama ile bebek sahibi olabilirmiyiz.
Perhiz Süresi. 5 gün
Miktar: 5,3 ml
Görünüm: Opak-Sarı
Viskozite: Normal
Likefikasyon Süresi: 10 dk.
Ph: 8
Aglütinasyon: Negatif
Fruktoz: 320 mg
Spermatozoid Sayısı: 14 milyon
MORFOLOJİ:
Normal Yapılı: 4
Baş Anomalisi:72