Merhabalar

Zeyno 52

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
4
3
55
Mutlu geceler kızlar💓
Yeni üye oldum ve aranıza katıldığım için mutluyum.
Göğüs estetiği düşünüyorum fakat kararsızım, motivasyona ihtiyacım var açıkcası çok endişeliyim yaş olarakta biraz abartı demez iseniz 52 yaşındayım. Kilo verdim vede menopoz felan derken göğüs hacmim beni ruhsal çöküntü ye girmeme sebep oldu protez silikon araştırmalarına girdim aynı dertten muzdarip olupta cesaret edip ameliyat olanınız varmı? Gerçekten pskolojim bozuldu psikoloğa kadar çare aramaya başladım 24 ağustos p randevum vardı erteledim.

Mutlu geceler kızlar💓
Göğüs estetiği düşünüyorum fakat kararsızım, motivasyona ihtiyacım var açıkcası çok endişeliyim yaş olarakta biraz abartı demez iseniz 52 yaşındayım. Kilo verdim vede menopoz felan derken göğüs hacmim beni ruhsal çöküntü ye girmeme sebep oldu protez silikon araştırmalarına girdim aynı dertten muzdarip olupta cesaret edip ameliyat olanınız varmı? Gerçekten pskolojim bozuldu psikoloğa kadar çare aramaya başladım 24 ağustos p randevum vardı erteledim.
Merhaba... aramıza hoş geldiniz...

Mutlu geceler kızlar💓
merhaba hoşgeldiniz☺️ yaş olarak hiç bir şeye geç kalmış değilsiniz insan hissettiği yaştadır eğer düşünüyorsanız hiç ertelemeyin ben yıllardır ertelediğime pişmanım o kadar özgüvenimi sarstı ki memesizlik özellikle bikini giydiğimde kendimi ergenliğe yeni adım atmış memeleri yeni yeni çıkan kız çocuğu gibi hissettim😒 pazartesi günü ameliyat oldum çok şükür ağrısız sızısız atlattım günlük hayatıma da hastane çıkışı döndüm isteyen hayalini kuran herkesin kavuşmasını isterim aklınıza düştüyse, karar verdiyseniz asla vazgeçmeyin

merhaba hos geldiniz. hic abarti demeyiz :) yas diye bir sey yok bence. yalniz meme estetiginde bazi saglik sorunlari yasama ihtimaliniz var. meme implanti hastaligi diye gecer. bazi implant turleri lenfomaya yol acabiliyor. bunlari burada ben ve birkac kisi yazmistik. diger yandan implantlar omurluk olmayabiliyor. butcenizi buna gore ayarlamaniz gerekebilir revizyon icin. diger yandan belli bir sure sonra implanti cikarmak isterseniz onun da yol acacagi deformasyon olacak. geri donusunuz olamayabilir. iyi arastirmanizi tavsiye ederim. simdiden gecmis olsun.

Canım yaşım ile alakalı mı bu risklerden bahsettin doktorum bu şekilde bir uyarı yapmadı. Endişelendim! karar verme aşamasında idim.

Mentor marka impland cc de ölçüldü Op randevum vardı ağustos ayı geçsin istedim erteledim ve birde karar aşaması bilindik.

yasla alakali degil. vucudunuza yabanci bir cisim girecegi icin bagisiklik sisteminizin verecegi tepkiler sonucu olabiliyor bunlar. benim de ilk doktorum hic soylemedi bunlari. yillar sonra akademik makale okuya okuya ogrendim. plastik cerrahi dernegi genel baskani prof. dr. suhan ayhan'in web sayfasinda bunlardan soz ediliyor. belki bakmak istersiniz:

Teşekkür ederim, bu gibi komplikasyonlar %4 kapsıyor.
Kapsül, enfeksiyon, kanama vs gibi. Gözü kara olmak gerekiyor galiba bazen :) sonunda mutluluk olunca.
Op olanların yorumlarını okuyunca bayağı kararlılığım artar gibi oldu.

X