- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi Seda yener
Merhabalar adete bir gün kala test yaptım böyle çıktı . Normal de adet belirtileri 3 gün önceden başlardı hiç belirtim yok adet düzenli olur bir bakarmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaç dakika içinde çıktı bu ikinci çizgiMerhabalar adete bir gün kala test yaptım böyle çıktı . Normal de adet belirtileri 3 gün önceden başlardı hiç belirtim yok adet düzenli olur bir bakarmısınız?
Gebelik testimi bu?
Eğer öyleyse var gibi ama çok yeni. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.
Belirtilerin nelerSabah yaptım bunu ama bilemedimadet belirtim hiç yok denecek kadar az. Yarın 1.günü adetim sabırla bekleyeceğim
İnşallahİnsallah gebesindir canım![]()
Belirtilerin neler
Valla ekran da yoktu sonra testin kasetini çıkardım Bir baktım bu çizgi varMerhaba kaç dakika içinde çıktı bu ikinci çizgi
Canım İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Bence testi yarın sabah tekrar tekrarla ilk 5 dakika içerisinde çıkan sonucu baz al. Eğer yine böyle hayali bir çizgi çıkarsa da kan vermeye git benceValla ekran da yoktu sonra testin kasetini çıkardım Bir baktım bu çizgi var
Canım İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Bence testi yarın sabah tekrar tekrarla ilk 5 dakika içerisinde çıkan sonucu baz al. Eğer yine böyle hayali bir çizgi çıkarsa da kan vermeye git bence![]()
Erken gebelik testi varsa elinde onu hemen de yapabilirsin canım ama biraz bekle sıvı alımını Keski Eğer varsa gebelik idrara hormon biraz karışmasını bekle Gerçi erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gösterebiliyor diye biliyorum Umarım çıkar merakla bekliyorumYarın adet günüm erken gebelik testi aldım şimdi yarın sabah yaparım diye düşünüyorum. Ama şimdi yapsam diye de düşünüyorum
- Az önce
- Yeni
- Add bookmark
![]()