19 yas evlenmek icin cok erken bir yas. 26 yasinda bir adamin 19 yasindaki bir kiza bu gozle bakmasi beni tiksindiriyor. 30 yasindaki bir adamin 23 yasindaki bir kadina bakmasi farkliyken, 26 yasinda bir adamın 10lu yaslarinda bir kiza bakmasi cok kötü.Ben 19 yaşındayım o ise 26 yaşında. Başta biraz tedirgin olmuştum ama gördükten sonra fikrim değişti gibi diyebilirim, benim için çokta bir önemi yok gibi yaş farkının. Sizce görüşmeli miyim ? En fazla yaş farkı kaç olmalı
19 ve 26 hemde görücü usülüBen 19 yaşındayım o ise 26 yaşında. Başta biraz tedirgin olmuştum ama gördükten sonra fikrim değişti diyebilirim, benim için çokta bir önemi yok gibi yaş farkının. Sizce görüşmeli miyim ? En fazla yaş farkı kaç olmalı
Neden 27 yazıyor profildeBen 19 yaşındayım o ise 26 yaşında. Başta biraz tedirgin olmuştum ama gördükten sonra fikrim değişti diyebilirim, benim için çokta bir önemi yok gibi yaş farkının. Sizce görüşmeli miyim ? En fazla yaş farkı kaç olmalı
Yaşım 19Neden 27 yazıyor profilde
Profilinde 27 yaziyor 19 olsan 19 yazardi.Yaşım 19
Hayır öyle bir19 yas evlenmek icin cok erken bir yas. 26 yasinda bir adamin 19 yasindaki bir kiza bu gozle bakmasi beni tiksindiriyor. 30 yasindaki bir adamin 23 yasindaki bir kadina bakmasi farkliyken, 26 yasinda bir adamın 10lu yaslarinda bir kiza bakmasi cok kötü.
Hayır öyle bir şey yok. Hesabı öylesine açtım Doğum tarihini ve yılını kafama göre işaretledim hepsi bu :)Simdi de yasini gizledi. Asiri ınandik sana biliyor musun? Kesin 19 yasinda bir genç kadinsindir.
19 yas resit bir yas. Pekâlâ yazabilirdin.Hayır öyle bir
Hayır öyle bir şey yok. Hesabı öylesine açtım Doğum tarihini ve yılını kafama göre işaretledim hepsi bu :)
Profilde neden yaşın 27 yazıyor?Yaşım 19
Siz söylemeseniz fark19 yas resit bir yas. Pekâlâ yazabilirdin.
Şöyle söyleyeyim beni buna zorlayan yok. Eğer görüşmeyi kabul edersem birbirimizi tanıyacağız elbet. İlk duyduğumda bana da fazla gelmişti ama kendini gördükten sonra sorun etmedim nedense19 ve 26 hemde görücü usülü
Niye okumuyorsun. B*k mu var görümcede kaynanada eltide?Siz söylemeseniz fark
Şöyle söyleyeyim beni buna zorlayan yok. Eğer görüşmeyi kabul edersem birbirimizi tanıyacağız elbet. İlk duyduğumda bana da fazla gelmişti ama kendini gördükten sonra sorun etmedim nedense
Okumadığımı kim söyledi ? Okuyorum zaten. Tanışır tanışmaz evlenecek değilizNiye okumuyorsun. B*k mu var görümcede kaynanada eltide?
O isler oyle olmuyor şekerim. Bu yola girince bir sekilde kendini nikah masasında buluyorsun. Azicik akilli ol. Kaynana dırdırı çekmeye bu kadar hevesli olma. Okuyorsan da görücü usulü yerine gözünün gördüğü taniyacagin insanla ol.Okumadığımı kim söyledi ? Okuyorum zaten. Tanışır tanışmaz evlenecek değiliz
Neden bu kadar karamsarsınız acabaaaO isler oyle olmuyor şekerim. Bu yola girince bir sekilde kendini nikah masasında buluyorsun. Azicik akilli ol. Kaynana dırdırı çekmeye bu kadar hevesli olma. Okuyorsan da görücü usulü yerine gözünün gördüğü taniyacagin insanla ol.
Hayat senin ama iyi değil çok iyi düşünSiz söylemeseniz fark
Şöyle söyleyeyim beni buna zorlayan yok. Eğer görüşmeyi kabul edersem birbirimizi tanıyacağız elbet. İlk duyduğumda bana da fazla gelmişti ama kendini gördükten sonra sorun etmedim nedense
Sen neden bu kadar pembe görüyorsun olaylari? Eskiden okumuş olmak insanlara vizyon katardı. Ben cocukken okumus kadinlar inanilmaz zekiydi. Akli basında davranırlardı. Ayaklari yere dimdik basardi. Okumayanla farkedilirlerdi.Neden bu kadar karamsarsınız acabaaa