Merhabalar yeni üyeyim iki gün regl gecikti test yaptim varmi kizlar bi bakarmisiniz

Nazse hsbshs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
7
0
21
Merhabalar yeni üyeyim iki gün regl gecikti test yaptim varmi kizlar bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000002304.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000002311.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 48
Zamani gelmemistir belli ki. 18 yasinda denemeye basladiginiza gore evren size bir mesaj vermeye calisiyor olabilir, hayatinizi yasamak gibi
Şükürler olsun yaşadım gezdim tozdum esimlede tatillerden tatillere gittik evliligimizide yaşadık 21 yaşındayım şimdi Allah nasip ederse istiyoruz hayırlısı bakalim Allah'ın vardır bi bildigi

Tedaviye başladınızmı
İlk hastaneye kadın hastalıklarına gittim kan tahlili aldilar ultrasona falan soktular kistin yok yumurtaliklarin canlı hiç bir sıkıntı yok yok dedi eşinle birlikte tüp bebege git dediler eşim test verdi sperm sayısı falan da düşük değil sıkıntı yok dedi benden yine bi regl ken bide normalken kan aldilar yine sıkıntı çıkmadı reglken alt muayeneye soktular yine bir sıkıntı cikmadi yumurtaliklarin falan canli dediler rahim filmi cektirip sonuclarini bize getir tuplerin açık mi kapalimi bilemem dediler biri açık biri kapaliysa yada tikaliysa iki tane aşılamayla hamile kalırsın dediler filmide devlet hastanesi cekmiyo ozelde 30 istiyo cektiremedim bekliyoruz

Bende başladım tedaviye kan alındı değerler iyi eşinde versin dediler. Oda iyi çıktı adet olunca gel rahim filmi çekelim dediler adet oldum yarın gün almaya gideceğim
Nerde oturuyorsun devlet çekiyor filmi senin senende uyuyor ama 2 yıldır korunmasız deniyoruz dersin

Özele sordum anestezili 10 bin dedi
Devlet anestesizi ama ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…