- 17 Kasım 2024
- 7
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi Nazse hsbshs
BozukMerhabalar yeni üyeyim iki gün regl gecikti test yaptim varmi kizlar bi bakarmisiniz
Markası nedir ? Bozuk görünüyorMerhabalar yeni üyeyim iki gün regl gecikti test yaptim varmi kizlar bi bakarmisiniz
Tm teşekkür ederim üç gün sonra tekrar yapiyim olmadı inş regl olmazsamBaşka test varmı test bozuk snaırım
Daha az idrar damlatarak yapin, cok damlatiyorsunuz belli kiTm teşekkür ederim üç gün sonra tekrar yapiyim olmadı inş regl olmazsam
Tm dikkat ederimDaha az idrar damlatarak yapin, cok damlatiyorsunuz belli ki
Üç senedir bekliyoruz esimdede bendede sıkıntı yok hayla olmuyo Allah ins banada nasip ederDaha az idrar damlatarak yapin, cok damlatiyorsunuz belli ki
Zamani gelmemistir belli ki. 18 yasinda denemeye basladiginiza gore evren size bir mesaj vermeye calisiyor olabilir, hayatinizi yasamak gibiÜç senedir bekliyoruz esimdede bendede sıkıntı yok hayla olmuyo Allah ins banada nasip eder
Şükürler olsun yaşadım gezdim tozdum esimlede tatillerden tatillere gittik evliligimizide yaşadık 21 yaşındayım şimdi Allah nasip ederse istiyoruz hayırlısı bakalim Allah'ın vardır bi bildigiZamani gelmemistir belli ki. 18 yasinda denemeye basladiginiza gore evren size bir mesaj vermeye calisiyor olabilir, hayatinizi yasamak gibi
Şükürler olsun yaşadım gezdim tozdum esimlede tatillerden tatillere gittik evliligimizide yaşadık 21 yaşındayım şimdi Allah nasip ederse istiyoruz hayırlısı bakalim Allah'ın vardır bi bildigi
İlk hastaneye kadın hastalıklarına gittim kan tahlili aldilar ultrasona falan soktular kistin yok yumurtaliklarin canlı hiç bir sıkıntı yok yok dedi eşinle birlikte tüp bebege git dediler eşim test verdi sperm sayısı falan da düşük değil sıkıntı yok dedi benden yine bi regl ken bide normalken kan aldilar yine sıkıntı çıkmadı reglken alt muayeneye soktular yine bir sıkıntı cikmadi yumurtaliklarin falan canli dediler rahim filmi cektirip sonuclarini bize getir tuplerin açık mi kapalimi bilemem dediler biri açık biri kapaliysa yada tikaliysa iki tane aşılamayla hamile kalırsın dediler filmide devlet hastanesi cekmiyo ozelde 30 istiyo cektiremedim bekliyoruzTedaviye başladınızmı
Bende başladım tedaviye kan alındı değerler iyi eşinde versin dediler. Oda iyi çıktı adet olunca gel rahim filmi çekelim dediler adet oldum yarın gün almaya gideceğimİlk hastaneye kadın hastalıklarına gittim kan tahlili aldilar ultrasona falan soktular kistin yok yumurtaliklarin canlı hiç bir sıkıntı yok yok dedi eşinle birlikte tüp bebege git dediler eşim test verdi sperm sayısı falan da düşük değil sıkıntı yok dedi benden yine bi regl ken bide normalken kan aldilar yine sıkıntı çıkmadı reglken alt muayeneye soktular yine bir sıkıntı cikmadi yumurtaliklarin falan canli dediler rahim filmi cektirip sonuclarini bize getir tuplerin açık mi kapalimi bilemem dediler biri açık biri kapaliysa yada tikaliysa iki tane aşılamayla hamile kalırsın dediler filmide devlet hastanesi cekmiyo ozelde 30 istiyo cektiremedim bekliyoruz
İlk hastaneye kadın hastalıklarına gittim kan tahlili aldilar ultrasona falan soktular kistin yok yumurtaliklarin canlı hiç bir sıkıntı yok yok dedi eşinle birlikte tüp bebege git dediler eşim test verdi sperm sayısı falan da düşük değil sıkıntı yok dedi benden yine bi regl ken bide normalken kan aldilar yine sıkıntı çıkmadı reglken alt muayeneye soktular yine bir sıkıntı cikmadi yumurtaliklarin falan canli dediler rahim filmi cektirip sonuclarini bize getir tuplerin açık mi kapalimi bilemem dediler biri açık biri kapaliysa yada tikaliysa iki tane aşılamayla hamile kalırsın dediler filmide devlet hastanesi cekmiyo ozelde 30 istiyo cektiremedim bekliyoruz