Tüp Bebek Merkezleri Merhabalar yeni üye oldum.Konya Novafertilde tüp bebek yaptıran var mı,basarı oranı nedir?

Sonuc ne oldu bende orda yaptrimyi dusunuyorum memnun kaldinkz mi
Merhaba hanımlar,
Biz Eskişehir’de doktorum Teoman Beyin de yardımı ile 2 Nisa’n da başladık tedaviye, Konya Novafertil de 12 Nisa’nda yumurta toplama işlemi oldu ve dün aradılar 14 Nisa’nda transfer işlemine geldik. Doktorumuz Ali Sami Gürbüz Bey çok iyi bir doktor. Hayırlısı ile inşaallah transferimiz olacak bugün. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin isteyen tüm kullarının yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşaallah.

Merhaba hanımlar,
Bugün size transfer olacağımı yazmıştım. Çok şükür Rabbimin izni ile transferimiz doktorumuz Sn SAMİ GÜRBÜZ Bey tarafından yapıldı. İşlemimiz çok iyi ve başarılı geçti deri. Önce Rabbimin bize verdiği sabır ve doktorlarımızın desteği ile bu süreci de en güzel şekilde atlatacağımızı ve bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla ve dualarla bekliyoruz inşaallah. Sizlerde ne olur umudunuzu hayallerinizi asla yitirmeyin ertelemeyin. Rabbim cümle müslümanlarına sabır ve bu güzel duyguları yaşatmayı nasip etsin inşaallah

Merhaba Hanımlar
size daha önce başlamış olduğum tedaviyi yazmıştım. Ve bugün sonucu öğrendim. sonuç POZİTİF :) Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

Merhaba canım Rabbimin izni ile ikizlerimiz olacaktı ama kalpleri birer hafta arayla durduğu için 06 haziran günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Sana söyleyebileceğim tek şey gerçekten Ali Sami Gürbüz Hoca çok ama çok iyi bir doktor. Neden diye soracak olursan toplama işleminden tutunda sonlandırılana kadar her aşamasında aklıma ne takıldıysa saat kaç olursa olsun her daim her sorularıma sıkılmadan azarlamadan gayet güzel bir dille cevapladı ve benim ikizlerimin kalpleri durduğu zaman bana destek oldu teselli verdi üzüldüğünü hissettim ve ben bu yaşıma kadar bunca doktora gitmişken ilk defa böyle bir doktorla karşılaşıyorum ve herkese de anlatıyorum. BEN ALİ SAMİ GÜRBÜZ HOCAM İLE KARŞILAŞTIĞIM İÇİN GERÇEKTEN ŞANSLIYIM. İnanın sizde deneyin ve gidin görüşün görüşünü alın. Rabbim isteyen dileyen hiç bir kulunun dualarını geri çevirmesin. Ben umudumu asla kaybetmedim sizde kaybetmeyin. Rabbimin imtahınından geçiyoruz sabırlı olmalıyız. Rabbim hepimize eşlerimize de sabır ve sükunet versin. Rabbim yardımcımız olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…