Tüp Bebek Merkezleri Merhabalar yeni üye oldum.Konya Novafertilde tüp bebek yaptıran var mı,basarı oranı nedir?

Konya Novafertil de tüp bebek yaptıran var mı,başarı oranı nedir lütfen yardımcı olun.
merhaba ben ocak ayında başladım tedaviye konya novafertilde.doktorum Ali Sami Gürbüz.benim yumurta rezervim çok düşük.hiç yumurta gelişmediği için tedavi iptal oldu.ama merkezden de doktordan da çok memnun kaldım.psijkoloğa da gidiyorum destek için.bu ay tekrar gideceğim inşallah. nasipse tedaviye başlarız.tavsiye ederim.başrı oranı ,imkanları, hastaya yaklaşımları güzel.ama benim ilk tedavi nasip değilmiş.hayırlısı olsun hepimiz için.konyadaysanız en azından ön görüşmeye gidin derim.ücretsiz zaten

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

Bende seçil hanıma gidiyorum tedaviye başladık kızlar.Psikolog gibi drum çok rahatlatıyo inşallah herşey güzel gider.Tedaviye başlayanlar varmı??

Canim bende novafertil i dusunuyorum hastane ve ucretler nasil bilgi verir misin
ben novafertile gidiyorum.doktorum ali sami gürbüz.tüp bebek ücreti 4600 ilaçlar hariç.ücretsiz psikolojik destek de veriyorlar tedavi boyunca.tavsiye ederim.sormak istediğiniz soru olursa buradan ya da özelden yazabilirsiniz...

Bizde hamilelik olusuyor ama bebekler hayatla bagdasmiyor dusuk oluyor y dogarsa genelde yasayamayacak kadar agir hastavoluyor

Bizde hamilelik olusuyor ama bebekler hayatla bagdasmiyor dusuk oluyor y dogarsa genelde yasayamayacak kadar agir hastavoluyor
benim rezervim düşük.yumurta gelişmiyor.merkezden memnunum.ama işte olmayınca olmuyor.pgt yapıyorlar merkezde.inşallah kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

Seçil hanım pgd testlerini tedaviye başlamadan istiyor tüm testleri detaylı istiyor ona göre başlıyor.herşeyi araştırıp öyle başlayın derim vücut psikoloji mahfoluyo.hemen acele edip başlamaktansa başta hrrşeyi bilmrk daha doğru.biz genetik testi yaptırmıştık.

Canim bizde translikosyon var esimin ikinci ve on ucuncu kromozomlarinda parca alis verisi olmus o yuzden pgt yaptirmak istiyoruz arastirmaya calisiyorum ama mustayim iste imkanlarim kisitli

Pgt yaptırman lazım ozmn kesin bizim ilk bebek yaşamadıpı için dr araştırdı.nerde yaptırcaksın şehir olarak karat verdinmi

Pgt yaptırman lazım ozmn kesin bizim ilk bebek yaşamadıpı için dr araştırdı.nerde yaptırcaksın şehir olarak karat verdinmi
Evet pgt yaptirmam lazim canim arastiriyorum rapor alabilsem cok iyi olacak ama tam sartlarini bilmiyorum iste konya novafertil dusunuyorum ama bakalim ankara da olabilir fiyatlari uygun olursa tabi

Seçil hanıma bebek tedavisi olan varmı arkadaşlar.Tup bebek yaptırmayı düşünmüyorum.İnanın Konyada gidilebilecek doğru durust ilgili bir Dr bulamadım.

Secil hanima tedaviye baslayan arkadasim.Beni ayrintili bilgilendirir misin?Konuyu actigimda tup bebek dusunuyordum ama hem maddiyat elvermiyor.Hem de bir oglum var diye vazgectim.Ilac tedavisiyle deneyecegim.Iki gebeligim oldu ve ikisi de korunmayi biraktigimiz ilk ay oldu2. gebeligim 4 yil once olmustu.Ama bos gebelik oldu ve 6.haftada kendiliginden dustu.Kizilay hst Alanur hanima gidiyorum iki aydir ama hic memnun kalmadim.Farabi de Suna hanimi cok methettiler ona mi gitsem secil hanima mi karar veremedim.Lutfen yardimci olun.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Hepimizin kucaginda bebek olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…