- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
-
- Konu Sahibi Aylin42Konya
merhaba ben ocak ayında başladım tedaviye konya novafertilde.doktorum Ali Sami Gürbüz.benim yumurta rezervim çok düşük.hiç yumurta gelişmediği için tedavi iptal oldu.ama merkezden de doktordan da çok memnun kaldım.psijkoloğa da gidiyorum destek için.bu ay tekrar gideceğim inşallah. nasipse tedaviye başlarız.tavsiye ederim.başrı oranı ,imkanları, hastaya yaklaşımları güzel.ama benim ilk tedavi nasip değilmiş.hayırlısı olsun hepimiz için.konyadaysanız en azından ön görüşmeye gidin derim.ücretsiz zatenKonya Novafertil de tüp bebek yaptıran var mı,başarı oranı nedir lütfen yardımcı olun.
Canim bende novafertil i dusunuyorum hastane ve ucretler nasil bilgi verir misinBende seçil hanıma gidiyorum tedaviye başladık kızlar.Psikolog gibi drum çok rahatlatıyo inşallah herşey güzel gider.Tedaviye başlayanlar varmı??
ben novafertile gidiyorum.doktorum ali sami gürbüz.tüp bebek ücreti 4600 ilaçlar hariç.ücretsiz psikolojik destek de veriyorlar tedavi boyunca.tavsiye ederim.sormak istediğiniz soru olursa buradan ya da özelden yazabilirsiniz...Canim bende novafertil i dusunuyorum hastane ve ucretler nasil bilgi verir misin
ben novafertile gidiyorum.doktorum ali sami gürbüz.tüp bebek ücreti 4600 ilaçlar hariç.ücretsiz psikolojik destek de veriyorlar tedavi boyunca.tavsiye ederim.sormak istediğiniz soru olursa buradan ya da özelden yazabilirsiniz.. Sagol canim bizim sorunumuz genetik esimin kromozomlarinda sikinti var o yuzden biz tup bebekte pgt uygulayacagiz yani saglikli embriyolari sececekler genetigi nasil acaba sizin sorununuz neydi
benim rezervim düşük.yumurta gelişmiyor.merkezden memnunum.ama işte olmayınca olmuyor.pgt yapıyorlar merkezde.inşallah kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...Bizde hamilelik olusuyor ama bebekler hayatla bagdasmiyor dusuk oluyor y dogarsa genelde yasayamayacak kadar agir hastavoluyor
inşallah canım yabenim rezervim düşük.yumurta gelişmiyor.merkezden memnunum.ama işte olmayınca olmuyor.pgt yapıyorlar merkezde.inşallah kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...
Canim bende novafertil i dusunuyorum hastane ve ucretler nasil bilgi verir misin[/QUOTE bb b seçilhanım medicanada canım 4600 e yapıyorlar ücretsiz psikologda var.h
Evet pgt yaptirmam lazim canim arastiriyorum rapor alabilsem cok iyi olacak ama tam sartlarini bilmiyorum iste konya novafertil dusunuyorum ama bakalim ankara da olabilir fiyatlari uygun olursa tabiPgt yaptırman lazım ozmn kesin bizim ilk bebek yaşamadıpı için dr araştırdı.nerde yaptırcaksın şehir olarak karat verdinmi
karar vEvet pgt yaptirmam lazim canim arastiriyorum rapor alabilsem cok iyi olacak ama tam sartlarini bilmiyorum iste konya novafertil dusunuyorum ama bakalim ankara da olabilir fiyatlari uygun olursa tabi