Merhabalar yardımcı olabilir misin yumurtalıklar da kist !

Ben soğan kürüne başladım isterseniz sizde deneyin benim geçiyor bir kere daha olmuştun geçmişti şimdi yine oldum işte bakalım soğan kürü iş e yarıcak mı gittiğim de görücem doktora o yüzden ilaç kullanmıyorum soğanın faydasını görebilecek miyim diye

Kızlar bu kistin belirtileri neydi sizlerde ne gibi belirtilerden anladınız kist olduğunu

Benim yumurtlamadan bir gün önce kaşığımda sancı başladı dedim heralde yumurtluyorum daha sonra geçmedi hiç devam etti kaşığım da Batmalar ağrı belime vuruyordu Ağrı'sı bacaklarım bile ağrıyordu ara ara dayanamadım en son sağa sola dönerken bile ağrıyordu yani batma oluyordu doktora gittiğim de ağrıdan kist olduğunu öğrendim bende bu belirtiler vardı

Ben de belirti yokken kist oldu. Adet olamayinca uzun sure doktora gittim ve kist oldugunu söyledi. Ilac verdi 3 ay. Yine gecmedi. Suan 3 aylik hic kesintisiz bir ilac verdi. Ben de sogan kürünü yapsam mi diye dusunuyorum ama ilaca basladim. Ilacla sogan kürü olur mu? Bundan oncesinde ilacsiz sogan kuru ile yokolmustu. Bu kez yapmadim ilac iciyorum diye. Napsammmm?

Back