- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Ben faydasını gördüm. Ama ilacı içme diyemem. İlaci iç istersen önce. Sonraki ay soğan kürü yaparsın.merhaba arkadaşlar öncelikle herkese bir derdim var bu ay yumurtlamam olmadığı için kiste çevirmiş ve ben kaşığımın ağrısından gittiğim de öğrendim gebelik düşünüyorum baya zamandır bu adetimde hormon testi yapılacaktı bugün adetinin 4 günü ve gittim doktora kistin geçmediğini bu yüzden hormon testi yapmayalım yanıltıcı çıkabilir kist olduğu için gelecek adetinde yapalım dedi bu ay gebelik düşünme doğum kontrol hapı yazıcam kist için dedi ben bu doğum hapını kullanmasam soğan kürü yapsam olur mu soğan kürünü demeyip fayda görenler biraz akıl verebilirmisiniz lütfen rica etsem
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese bir derdim var bu ay yumurtlamam olmadığı için kiste çevirmiş ve ben kaşığımın ağrısından gittiğim de öğrendim gebelik düşünüyorum baya zamandır bu adetimde hormon testi yapılacaktı bugün adetinin 4 günü ve gittim doktora kistin geçmediğini bu yüzden hormon testi yapmayalım yanıltıcı çıkabilir kist olduğu için gelecek adetinde yapalım dedi bu ay gebelik düşünme doğum kontrol hapı yazıcam kist için dedi ben bu doğum hapını kullanmasam soğan kürü yapsam olur mu soğan kürünü demeyip fayda görenler biraz akıl verebilirmisiniz lütfen rica etsem
Canım merhaba, geçmiş olsun. Bende de çıkmıştı kist. Hiçbir ilaç kullanmadım, herhangi bir şey de yapmadım, kendiliğinden iki ay gibi bir sürede geçti.
Ama sen ilaç kullanabilirsin belki daha çabuk geçer, dert etmene gerek yok :)
Keşke doktorunuza söyleseydiniz de hap yerine soğan kürü yazsaydı
Valla ben 6 sene falan kullandım geçmedi kistlerim. Öylece hamile kaldım. Allah'tan hayırlısi. İlacını iç yinede
Söyledim zaten kullan faydalıdır soğan dedi zaten
O zaman hem ilacı kullanın hem kürü yapın :)
Adetleriniz düzenli mi? Kaç günde bir oluyorsunuz. Yumurtalık kistleri kendiliğinden yok olabilen kistciklerdir. Polikistik over görünümü bazen olabilir.
Kist hafife alınacak bi konu değil sol yumurtalığımı kist sebebi ile aldırmak zorunda kaldım 7 yıl önce.. Ağrı için gittim doktor iğne vurup yollamıştı bidahaki ay aynı ağrıyla gittim yumurtalığımdan oldum doktorun ihmali yüzünden... o zamanda evli değilim küçüğüm bu konulardan bihaberim.. Sen doktorun verdiği ilacı mutlaka iç, bi yandan soğan kürünü de yap tabi ama ihmal etmemeni öneririm..
Teşekkürler cnm çok geçmiş olsun evet ihmal edilecek bir durum değil tabi ki de bende etmiyorum zaten basit bir kist bile olsa kafama takıyorum
peki 1 ay sonra hemen gebe kalabilir miymişsiniz? ilaçtan sonra yani.. bende de kist var adet olmayı bekliyorum ona göre bakacaklar
peki 1 ay sonra hemen gebe kalabilir miymişsiniz? ilaçtan sonra yani.. bende de kist var adet olmayı bekliyorum ona göre bakacaklar
Bana doktor dedi ki bu ay gebelik düşünme ilacı kullan adetin de gel hemen hormonlarına hem kiste bakalım dedi anlamadım ki bende
anladım. tabi doğum kontrol hapı varken zaten gebelik olmaz. geçmiş olsun tez zamanda normale döneriz inşBen şuan ilacı kullanmıyorum zaten soğan kürü yapıyorum sadece işe yaramazsa öyle kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?