- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi Seda yener
-
Görebildin mi ben görüyorum ama çok silikUmut vardır tabi testin resmini atar mısınız
Evet çok hafif bi çizgi var sanki testi tekrarlayın umarum koyulaşırGörebildin mi ben görüyorum ama çok silik
UmarımEvet çok hafif bi çizgi var sanki testi tekrarlayın umarum koyulaşır
Ewet ,cok silik de olsa gorunuyor.Görebildin mi ben görüyorum ama çok silik
Erken gebelik testinde bende gördüm silik çizgiyi umarım koyulaşır ama kan takibi önemli en doğru sonucu o verirEwet ,cok silik de olsa gorunuyor.
Pzts kan tahlili yaptırcam inşallahErken gebelik testinde bende gördüm silik çizgiyi umarım koyulaşır ama kan takibi önemli en doğru sonucu o veri
Sonuç belli oldu mu? Bende aynı durumdayım.Merhabalar arkadaşlar 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor du. İki Aydır ovulasyon testi denedim. Reglim Ocak 4 başlıcak yani 4 kaldı adete bugün ve dün normal test yaptım negatif çıktı. Bu günde erken gebelik testi yaptım anında 2.çizgi çıktı ama silik bir şekilde çıktı sizce uçurt varmıdır ?
Bugün kan verdim 0.1 çıktıSonuç belli oldu mu? Bende aynı durumdayım.
Ama daha çok erken. Çıkar belki. Hiç üzülmeBugün kan verdim 0.1 çıktı
Ama daha çok erken. Çıkar belki. Hiç üzülme
Biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın stres hem varsa gebeliğe zarar verir hemde adet düzenini etkilerDünden beri kaşık agırısı yaşıyorum böyle batma gibi aynı özellikle ayağa kalkarken. Birden kasıgım sızlıyor. Birde beyaz süt gibi akıntım gelmeye başladı acaba geç döllenmemi diyorum belirti veriyorum sanki
Pzts regl günüm inşallah o gün belli olur sanırımBiraz kafanızı rahatlatmaya çalışın stres hem varsa gebeliğe zarar verir hemde adet düzenini etkiler
Canım bende onu diyorum belirti aramamaya çalış kendinde bazen psikolojik belirtiler de yaşayabiliyor ama kafana takarsan regl günün de gecikme olabilir kısır döngüye girer bu regl de olmadım acaba gebelik var mı diye. Hem pazartesi tekrar kan ver yükselir inşallahPzts regl günüm inşallah o gün belli olur sanırım
Teşekkür ederim içimi rahatlattım hayırlısı olsun diyelim haber vericem durum değişme olursaCanım bende onu diyorum belirti aramamaya çalış kendinde bazen psikolojik belirtiler de yaşayabiliyor ama kafana takarsan regl günün de gecikme olabilir kısır döngüye girer bu regl de olmadım acaba gebelik var mı diye. Hem pazartesi tekrar kan ver yükselir inşallah
İnşallah hayırlı haberler verirsinTeşekkür ederim içimi rahatlattım hayırlısı olsun diyelim haber vericem durum değişme olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?