Merhabalar yardım 🙏

Seda yener

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
373
93
18
32
Merhabalar arkadaşlar 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor du. İki Aydır ovulasyon testi denedim. Reglim Ocak 4 başlıcak yani 4 kaldı adete bugün ve dün normal test yaptım negatif çıktı. Bu günde erken gebelik testi yaptım anında 2.çizgi çıktı ama silik bir şekilde çıktı sizce uçurt varmıdır ?

Sonuç belli oldu mu? Bende aynı durumdayım.

Dünden beri kaşık agırısı yaşıyorum böyle batma gibi aynı özellikle ayağa kalkarken. Birden kasıgım sızlıyor. Birde beyaz süt gibi akıntım gelmeye başladı acaba geç döllenmemi diyorum belirti veriyorum sanki

Ama daha çok erken. Çıkar belki. Hiç üzülme

Biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın stres hem varsa gebeliğe zarar verir hemde adet düzenini etkiler

Pzts regl günüm inşallah o gün belli olur sanırım
Canım bende onu diyorum belirti aramamaya çalış kendinde bazen psikolojik belirtiler de yaşayabiliyor ama kafana takarsan regl günün de gecikme olabilir kısır döngüye girer bu regl de olmadım acaba gebelik var mı diye. Hem pazartesi tekrar kan ver yükselir inşallah

Teşekkür ederim içimi rahatlattım hayırlısı olsun diyelim haber vericem durum değişme olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…