- 4 Nisan 2024
- 15
- 3
- 34
Ben artık umudumu kestim. Cnkü 1.3 gibi bi sonuc asla beklemiyodum.Benimde 5.gğn embriyosu bugün 5.gğn normal test yaptım negatif
Ben artık umudumu kestim. Cnkü 1.3 gibi bi sonuc asla beklemiyodum.test gününüze daha var bence yine yapın test
canım benimde 6.gün embriyosu ve sanırım aynı gün transfer edilmişiz sende belirti var mıBenim bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu. sabah erken gebelik testi yaptım hayalet cizgi vardı. Kan vereyim dedim 1.3 cıktı sizce yükselir mi ben pek sanmıyorum. 4 günde yükselmez istediğimiz seviyeye diye düsünüyorum.
hcbir belirti yok . 29 martta transfer oldu. Bugün kan testi 1.3 saka gibi buraya yazanların coğu 8 yada daha yüksek yazmış demek ki tutmamıs.canım benimde 6.gün embriyosu ve sanırım aynı gün transfer edilmişiz sende belirti var mı
Yine de erken biraz daha bekle bencehcbir belirti yok . 29 martta transfer oldu. Bugün kan testi 1.3 saka gibi buraya yazanların coğu 8 yada daha yüksek yazmış demek ki tutmamıs.
4 günde ne kadar yükselir bilmiyorum tabii . Yinede bekleyeceğimYine de erken biraz daha bekle bence
Canım hiç moralini bozma 5. Gün çok erken benimde 5. Gün negatif çıktı 6. Günden itibarem pozitif olmaya başladı. Modunu düşürme bebişin belki tutunmaya çalışıyordur etkilemeyin onudaBen normal test yaptım bugün 5.gün negatif 3 tane normal testim var her sabah yapacağım bir ümit Allah evladınızı bağışlasın tekrar
Canım bence doktorunun söylediği tarihi bekle yada doktorunla irtibata geç o daha doğru bilgi verir.Benim bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu. sabah erken gebelik testi yaptım hayalet cizgi vardı. Kan vereyim dedim 1.3 cıktı sizce yükselir mi ben pek sanmıyorum. 4 günde yükselmez istediğimiz seviyeye diye düsünüyorum.
Sağolun Allah razı olsun peki erken test mi normal kaset test mi yapmıştınızCanım hiç moralini bozma 5. Gün çok erken benimde 5. Gün negatif çıktı 6. Günden itibarem pozitif olmaya başladı. Modunu düşürme bebişin belki tutunmaya çalışıyordur etkilemeyin onuda
Önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı sonraki gün prodoctor markasında hem sabah hem de akşam yaptım çıktı güvenmediğim için bugün farklı markalarda iki test yaptım ikiside pozitifSağolun Allah razı olsun peki erken test mi normal kaset test mi yapmıştınız
Sağolun umut oldunuz bende yarından itibaren yapıcam yarın 6.günümÖnce erken gebelik testi yaptım çıkmadı sonraki gün prodoctor markasında hem sabah hem de akşam yaptım çıktı güvenmediğim için bugün farklı markalarda iki test yaptım ikiside pozitif
Siz kan verdiniz miSağolun umut oldunuz bende yarından itibaren yapıcam yarın 6.günüm
Yarın 6.gün direk kan mı versem dedimSiz kan verdiniz mi
Doktorum yarın verme varsa dahi direk ortalarda çıkar iki günde bir kan vermen gerekiyor dedi ondan pazartesiyi bekleyeceğim mecburenSiz kan verdiniz mi
Canım Çok erken bence biraz daha bekle test günün ne zamanYarın 6.gün direk kan mı versem dedim
Bugün 6.gün kaset test yaptım negatif asıl test günüm Salı günüCanım Çok erken bence biraz daha bekle test günün ne zaman
Bence kafanı karıştırıp test yapma testler bozuk çıkabiliyor benim hepsi pozitif çıktığı halde hala şüphedeyim bozuk mu diye ondan test günümüzü beklemek daha mantıklıBugün 6.gün kaset test yaptım negatif asıl test günüm Salı günü
6.gün Kan da yaptırdım sabah negatif çıktı hastaneyi aradım ilaçlara devam edin dediler bakalım herşey allahtan Allah size de pozitif göstersin inşBence kafanı karıştırıp test yapma testler bozuk çıkabiliyor benim hepsi pozitif çıktığı halde hala şüphedeyim bozuk mu diye ondan test günümüzü beklemek daha mantıklı
Benimde bugün 6.gün kan testi negatifBenim bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu. sabah erken gebelik testi yaptım hayalet cizgi vardı. Kan vereyim dedim 1.3 cıktı sizce yükselir mi ben pek sanmıyorum. 4 günde yükselmez istediğimiz seviyeye diye düsünüyorum.
Benimde 6.gğn kan negatif çıktıhcbir belirti yok . 29 martta transfer oldu. Bugün kan testi 1.3 saka gibi buraya yazanların coğu 8 yada daha yüksek yazmış demek ki tutmamıs.