Amin canım inşallah hepimize6.gün Kan da yaptırdım sabah negatif çıktı hastaneyi aradım ilaçlara devam edin dediler bakalım herşey allahtan Allah size de pozitif göstersin inş
Amin amin haber verin size sevineyim bendeAmin canım inşallah hepimizeyarın test yapacam bakalım rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Umarım inşallah hayal kırıklığına uğramamAmin amin haber verin size sevineyim bende
Ben sizden umutluyum negatif görmediniz en azından öyle düşününUmarım inşallah hayal kırıklığına uğramam
8.gününüz madem evde idrar testiyle başlayabilirsinizBen sizden umutluyum negatif görmediniz en azından öyle düşünün
Tekrarladınız mı testi4 günde ne kadar yükselir bilmiyorum tabii . Yinede bekleyeceğim
Ben sizden umutluyum negatif görmediniz en azından öyle düşünün
Testimi yaptım pozitifUmarım inşallah hayal kırıklığına uğramam
Maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş 8.günüz galiba erken gebelik mi normal kaset mi yaptınız acabaTestimi yaptım pozitif
9. Günüm canım kan testi verdimMaşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş 8.günüz galiba erken gebelik mi normal kaset mi yaptınız acaba
Gözünüz aydın sağlıkla artsın kaç çıktı değeriniz9. Günüm canım kan testi verdim
Amin çok saol 297 çıktıGözünüz aydın sağlıkla artsın kaç çıktı değeriniz
Maşallah gözünüz aydın tekrarGözünüz aydın sağlıkla artsın kaç çıktı değeriniz
Çok saolun darısı sizin başımıza inşallahMaşallah gözünüz aydın tekrar
Canım bişey soracam benim test günüm Salı günü ama adet ağrılarım başladı sen pozitifsin galiba sende var mı şuan bu tarz şeylerAmin çok saol 297 çıktı
Evet canım 3. Günden itibaren başladı ağrılarım hatta çok şiddetli bide 3. Dünden sonra sanki rahmime iğne batırıyorlardı ordan anladım zatenCanım bişey soracam benim test günüm Salı günü ama adet ağrılarım başladı sen pozitifsin galiba sende var mı şuan bu tarz şeyler
Çok saolun darısı sizin başımıza inşallah
Bugün 14,6 cıktı ama bilmiyorum hala 3 gün sonra tekrar kan verin dediTekrarladınız mı testi
Bugün kan verdim 14,6 cıktı 3 gün sonra tekrar kan verin dediBenimde bugün 6.gün kan testi negatif
Maşallah kaçıncı günBugün 14,6 cıktı ama bilmiyorum hala 3 gün sonra tekrar kan verin dedi
Bugün 10. Gün normalmi bilmiyorum ama daha önce doğal yolla gebe kaldığım icin bu seviyelerin daha yükseğini gördümMaşallah kaçıncı gün