- 21 Şubat 2024
- 53
- 15
- 31
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı canım pes etmek yok Allah niyetimiz en kısa zamanda kabul etsin bebeklerimize kavuşalım isteyen dileyen herkese nasip etsin.bende Şuan kimyasal gebelik geçiriyorum mayısta dondurulmuş embriyom var onu transfer edeceğiz hayırı ile onun tutulanması için dua edeceğim
İki gün arayla devam edinPardon pozitifi
Öyle yapacağım bakalım artık hayırlısı olsunİki gün arayla devam edin
Bugün beşinci gününüz sanırım altıncı gün silik görenler oluyormuş yarın sabah bir test yapın yine kontrol edin benim de bugün dördün günümCü GünümÖyle yapacağım bakalım artık hayırlısı olsun
Siz söyleyince Bugün yaptım ilk idrarla hemen 5 dk içinde belirdi kafam karıştı ya Umrarım test bozul değildirBugün beşinci gününüz sanırım altıncı gün silik görenler oluyormuş yarın sabah bir test yapın yine kontrol edin benim de bugün dördün günüm
İnş doğrudur olumlu olun elinizde test varsa 1 gün arayla yine tekrarlayın bence normal test ile yapın erken değil benimde dördüncü günüm altıncı gün yapacağım idrar testiSiz söyleyince Bugün yaptım ilk idrarla hemen 5 dk içinde belirdi kafam karıştı ya Umrarım test bozul değildir
Belirtileriniz var mı çatlatma iğnesi olmuş muydunuz oda etkileyebiliyorİnş doğrudur olumlu olun elinizde test varsa 1 gün arayla yine tekrarlayın bence normal test ile yapın erken değil benimde dördüncü günüm altıncı gün yapacağım idrar testi
Belirtim ilk 3 gün rahminde sanki kazı çalışması vardıBelirtileriniz var mı çatlatma iğnesi olmuş muydunuz oda etkileyebiliyor
Hadi inşallah şekerim dua ediyorum haber et olur mı benimde yarın 5.gün siz 6.gün bu testi yaptınız doğru mu bide erken gebelik testi mi normal miBelirtim ilk 3 gün rahminde sanki kazı çalışması vardıbide çok ağrım var adet olacakmışım gibi bakalım cuma günü test yapacağım
İnşallah canımHadi inşallah şekerim dua ediyorum haber et olur mı benimde yarın 5.gün siz 6.gün bu testi yaptınız doğru mu bide erken gebelik testi mi normal mi
Tamamİnşallah canımevet erken gebelik testi canım 5. Gün yaptım negatif bugün yaptım pozitif
Benim bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu. sabah erken gebelik testi yaptım hayalet cizgi vardı. Kan vereyim dedim 1.3 cıktı sizce yükselir mi ben pek sanmıyorum. 4 günde yükselmez istediğimiz seviyeye diye düsünüyorum.Maalesef 8. Günü kan testi yaptım beta Hcg 1.2 çıktı .
Ama hemşirem erken yaptığın için ilaçlara devam etmemi söyledi açıkçası pek ümidim yok ama kullanmaya devam ediyorum . Hayırlısı hakkımızda
Ben normal test yaptım bugün 5.gün negatif 3 tane normal testim var her sabah yapacağım bir ümit Allah evladınızı bağışlasın tekrarİnşallah canımevet erken gebelik testi canım 5. Gün yaptım negatif bugün yaptım pozitif
Oy maşallah var gibiÖnceki yaptığım teste herkes yaşancı pozitif demiş bende dayanamadım bugun farklı erken gebelik testini ve kaset test denedim 10 sn içinde böyle oldu var gibi görünüyor
Bugün 7.günğnüz galiba maşallahÖnceki yaptığım teste herkes yaşancı pozitif demiş bende dayanamadım bugun farklı erken gebelik testini ve kaset test denedim 10 sn içinde böyle oldu var gibi görünüyor
Benimde 5.gğn embriyosu bugün 5.gğn normal test yaptım negatifBenim bugün transfer gününü sayarsak 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu. sabah erken gebelik testi yaptım hayalet cizgi vardı. Kan vereyim dedim 1.3 cıktı sizce yükselir mi ben pek sanmıyorum. 4 günde yükselmez istediğimiz seviyeye diye düsünüyorum.