Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim ben ama daha çok erken canım yaMerhabalar bugün Çatlamanın dokuzuncu günü testimi ekliyorum sizce var mı![]()
Avox canımBen gördüm testin markası ne canım?
Bana var gibi geldiAvox canım
Bende gördüm,efektsiz hali nasıl?var mı fotoğrafı elinizdeMerhabalar bugün Çatlamanın dokuzuncu günü testimi ekliyorum sizce var mı![]()
efektsiz halinde neredeyse hiç belli olmuyor gözün gördüğü gibi. Eğer varsa da daha çok yeni henüz 8-9 gün oldu. Yârın tekrar yapacağım inşallah vardırBende gördüm,efektsiz hali nasıl?var mı fotoğrafı elinizde
Benim şu ana kadar yalancı pozitif çıkarmayan iki markadan biri. Diğeri de predictor zatenBende gördüm,efektsiz hali nasıl?var mı fotoğrafı elinizde
Benim bu ay zaten gözlerim bozuldu ikinci çizgiyi aramaktan sonra regl oldum zaten..Umarım sizde vardır gelip bize güzel haberi verirrsiniz inşallahefektsiz halinde neredeyse hiç belli olmuyor gözün gördüğü gibi. Eğer varsa da daha çok yeni henüz 8-9 gün oldu. Yârın tekrar yapacağım inşallah vardır![]()
İnşallah Allah hepimize hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsinBenim bu ay zaten gözlerim bozuldu ikinci çizgiyi aramaktan sonra regl oldum zaten..Umarım sizde vardır gelip bize güzel haberi verirrsiniz inşallah![]()
Hayır doktor kontrolünde ve ovülasyon testi ile takip ettimÇatlatma iğnesimi kullandiniz