Merhabalar. Sevgiliye hediye fikirleri?

önümüz kış el beceriniz varsa bir atkı örebilirsiniz...

Ben gecen sene kitap yaptirmistimm bi sitedencok güzel ollmusti :* 50 TL bişiy:)

Ben bi kere aramiz çok bozuktu ancak boyle bir şeyle düzeltilebilir di ve bi kitap yaptirdim içinde bizim fotograflarimiz ve romantik sözler yazıyordu üstünde ask kitabi yaziyordu ve aramiz duzelmisti 70tl te yaptirmistim ve fazlasıyla degmisti.. Biz ogrenciyiz ikimizde ve evlerde sorun olmuyor bi gün kafama esti ve bi hediyelik esya dukkanindan minik bebek patikleri aldim (evlenme hayalimiz var da :) sonra gittim o patikleri kapisinin önüne koydum tek tek kapiyi caldim geri çekildim sonra sarildi çok mutlu oldu falan tabi.. Bi de sevgiliye video diye bir sitee var bu biraz paketlerine gore pahali ben 150tl olanindan yaptirdim inan her kuruşunu hak ediyorlar sokağa cikiyorlar yapan adamlar ve insanlara mesela ahmet,ayşe seni çok seviyor gibi ve daha nice guzel sozler soyletiyorlar videonun sonunda da bizim fotografimiz :) eğer elinde fotograflariniz varsa git bi ahşap kutu al ve onu boya içine fotograflarinizla gelecege dair hayallerinizi bugüne kadar yasadiklarinizi anlatan bi mektup yaz ve ona ver ise yarayacaktir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…