- 10 Mayıs 2024
- 80
- 15
- 32
- Konu Sahibi elispera_24
Amh baktırmadım ama pcos um pcosta AMH yüksekmi olur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ilginç o zaman nasıl pcos oluyorBende pcos var ama amh 3.80di. Normalde daha yüksek olması beklenir sanırım bendeki durum buydu
Valla basbaya var hatta neredeyse bütün belirtilerini yaşıyorum. Ultrasondada polikistik görünüm vardı yumurtlamamda çok dengesizdi neredeyse bi sene ovulasyon testi kullanmıştım çünkü. Regllerim düzensizdi falan filan sonrasında tüp bebek tedavisine başladık transfer oldum test gününü bekliyorum şu anPcos görünümümü var ?
Bizde tüp bebeğe başlayacağızValla basbaya var hatta neredeyse bütün belirtilerini yaşıyorum. Ultrasondada polikistik görünüm vardı yumurtlamamda çok dengesizdi neredeyse bi sene ovulasyon testi kullanmıştım çünkü. Regllerim düzensizdi falan filan sonrasında tüp bebek tedavisine başladık transfer oldum test gününü bekliyorum şu an
Genelinde yüksek oluyor diye biliyorum canımAmh baktırmadım ama pcos um pcosta AMH yüksekmi olur ?
Hakkında hayırlısı olsun pcosun tek güzel yanı opuda çok fazla yumurta toplanmasıBizde tüp bebeğe başlayacağız
Bu ay ilaç kullanıma başlayacağım
Sizde dozaj kaçtı?
Kaç yumurta toplandı ?
Sizde mi aynı durumdasınız?Hakkında hayırlısı olsun pcosun tek güzel yanı opuda çok fazla yumurta toplanması
Gonal kullandım hergün 300 olarak 28 yumurta toplanmıştı bendenBizde tüp bebeğe başlayacağız
Sizde dozaj kaçtı?
Kaç yumurta toplandı ?
Amh baktırmadım ama pcos um pcosta AMH yüksekmi olur ?
Baska tedavi yolu denedinizmi tup bebek disindaBizde tüp bebeğe başlayacağız
Sizde dozaj kaçtı?
Kaç yumurta toplandı ?
Baska tedavi yolu denedinizmi tup bebekklomen çatlatma
Evet oluyorMerhabalar bende amh 8.29 fakat pcos şimdilik söylenmedi , sizde yumurtlama sorunu oluyomuydu?
Amh normal aslında pcosta çık sayıda yumurta oluyor nasıl bir tezatlıktır, anlamak zorBende de pco 3.72
Evet normal bı değer aslında hata hormonlarım gayet güzel adetlerimde hep duzenliydi ama ultrasonda pko görünümü vardıAmh normal aslında pcosta çık sayıda yumurta oluyor nasıl bir tezatlıktır, anlamak zor
Ewet kısmetse ikinci trasferimi bekliyorumSizde mi aynı durumdasınız?