O otizmannesi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2022 3 0 35 19 Ekim 2022 Konu Sahibi otizmannesi #1 Merhabalar, otizmde kök hücre tedavisi yaptıranlar varmı çocuğuna acil yardım lütfen. Nerde , nasıl, na kadara yaptırdınız . Etkisini gördünüz mü
Merhabalar, otizmde kök hücre tedavisi yaptıranlar varmı çocuğuna acil yardım lütfen. Nerde , nasıl, na kadara yaptırdınız . Etkisini gördünüz mü
Sekerpare87 Tevekkül Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2018 372 490 37 3 Mart 2024 Konu Sahibi otizmannesi #2 otizmannesi .!.: Merhabalar, otizmde kök hücre tedavisi yaptıranlar varmı çocuğuna acil yardım lütfen. Nerde , nasıl, na kadara yaptırdınız . Etkisini gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Yazan olmamış ben de biraz önce bu başlığa denk geldim, bilgi alabildiniz mi ya da yaptırdınız mı, yazarsanız çok sevinirim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
otizmannesi .!.: Merhabalar, otizmde kök hücre tedavisi yaptıranlar varmı çocuğuna acil yardım lütfen. Nerde , nasıl, na kadara yaptırdınız . Etkisini gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Yazan olmamış ben de biraz önce bu başlığa denk geldim, bilgi alabildiniz mi ya da yaptırdınız mı, yazarsanız çok sevinirim