- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
- Konu Sahibi Ela vardaristan
bu cuma veya pazartesi allahın izniyle hayalim olan ameliyat için doktorla görüşmeye gideceğim acaba slikon ameliyatı bel ağrısı yapar mı :) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım öyle kiloyla takılmıyor sonuçta :) Benim toplam 650 gram yapıyor mesela ama gram hissetmiyorum.Hani ağır gelir mi
Ki acaba?
Canım senin boykilon kaçtı birde meme dokun var mıydı ? 400cc yi neye göre taktilarYapsa yapsa omuz Ağrı'sı yapar,bel ağrısı degil :))
O da vücuda göre çok büyük,ağır gelen göğüsler yapar ancak. Yani dikleştirmeye ve küçültmeye uygun olan göğüsler yani
Ameliyattan sonra sırtüstü yatmaktan dolayı sırt ve bel ağrısı olabilir,bu normal bir durum. Ve geçici
Bende 400 cc var,toplamda 800 ediyor yani 800 gr. Ama varlığını,ağırlığını hissetmiyorum zaten ..
ÜCanım senin boykilon kaçtı birde meme dokun var mıydı ? 400cc yi neye göre taktilar
Canım senin boykilon kaçtı birde meme dokun var mıydı ? 400cc yi neye göre taktilar
Birde ben büyük isitiyorum normalde yağlı gögüsler bel omuz ağrısı yapıyor ya sonuçta slikon yapmaz değil mi?Yapsa yapsa omuz Ağrı'sı yapar,bel ağrısı degil :))
O da vücuda göre çok büyük,ağır gelen göğüsler yapar ancak. Yani dikleştirmeye ve küçültmeye uygun olan göğüsler yani
Ameliyattan sonra sırtüstü yatmaktan dolayı sırt ve bel ağrısı olabilir,bu normal bir durum. Ve geçici
Bende 400 cc var,toplamda 800 ediyor yani 800 gr. Ama varlığını,ağırlığını hissetmiyorum zaten ..
Haklısın ben çok büyük istiyorum bel omuz ağrısı yapar mı diye korkuyorum sonuçta slikon normal gögüsten daha hafif olur değil mi?Yok canım öyle kiloyla takılmıyor sonuçta :) Benim toplam 650 gram yapıyor mesela ama gram hissetmiyorum.
Tabiki vücut ölçülerine ve meme dokusunun durumuna göre tercih ediliyor protez büyüklüğü. Senin me istediğinde çok önemli muhakkakCanım senin boykilon kaçtı birde meme dokun var mıydı ? 400cc yi neye göre taktilar
Aldım canımmmTabiki vücut ölçülerine ve meme dokusunun durumuna göre tercih ediliyor protez büyüklüğü. Senin me istediğinde çok önemli muhakkak
Doğal dursun diyende var,dolgun sexy,dolu dolu durdun diyende var
Beni izlmeye alırsan vücudumda Nasıl durduğunu görebilirsin Bende öyle aman aman Kocaman durmadı bence,ama dolgun diri sexy oldu yani
Yapsa yapsa omuz Ağrı'sı yapar,bel ağrısı degil :))
Beni de izlersen sevinirim 400 cc merak ediyorum ama göstermek istemezsen de srn deil cnmTabiki vücut ölçülerine ve meme dokusunun durumuna göre tercih ediliyor protez büyüklüğü. Senin me istediğinde çok önemli muhakkak
Doğal dursun diyende var,dolgun sexy,dolu dolu durdun diyende var
Beni izlmeye alırsan vücudumda Nasıl durduğunu görebilirsin Bende öyle aman aman Kocaman durmadı bence,ama dolgun diri sexy oldu yani
Canım ben daha ameliyat olmadım olucam bana mı dedin?Beni de izlersen sevinirim 400 cc merak ediyorum ama göstermek istemezsen de srn deil cnm
Canım beni takip etsenm olur mu?Yok canım öyle kiloyla takılmıyor sonuçta :) Benim toplam 650 gram yapıyor mesela ama gram hissetmiyorum.
Canım senin boy kilon kaçtı kaçYok canım öyle kiloyla takılmıyor sonuçta :) Benim toplam 650 gram yapıyor mesela ama gram hissetmiyorum.
arzum77 ye canim ama cvp ilgine çok tşk Ela vardaristanCanım ben daha ameliyat olmadım olucam bana mı dedin?
Foto su olmayanları takip etmiyorum canım.. Ama sen takip edersen başka fotolarda Nasıl durduğunu görebilirsin Karın germe sonucumda var,beni izleyenlere açıkBeni de izlersen sevinirim 400 cc merak ediyorum ama göstermek istemezsen de srn deil cnm
164cm boyum, kilom da 48.. 325 cc takıldı.Canım senin boy kilon kaçtı kaç
Cc takıldı?
Tmm canim cok tskler sorun değil özel bişi sonuçta anliyorum ilgilenip cvp verdiğiniz için saolunFoto su olmayanları takip etmiyorum canım.. Ama sen takip edersen başka fotolarda Nasıl durduğunu görebilirsin Karın germe sonucumda var,beni izleyenlere açık