Genel Cerrahi Merhabalar kulak önü lenfimde şüpheli bir şişlik görüldü. önümüzdeki Pazartesi biyopsi yapılacak ve yaygın anksiyete hastasıyım. Bu alanda bilgsi olan

Fazemm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
19
2
36
Kulak önü lenfimde oynayan bir şüpheli beze olduğu ortaya çıktı. Pazartesi biyopsi yapılacak ve yaygın anksiyete bozukluğu var kafam karışık ve kaygılarım tavanbilgisi olan veya aynı durumu yaşayan varmı

Belirtileri neydi
Kulakta boğukluk merdiven çıkarken kalp atışı gibi pıt pıt ses tıkanıklık gibi KBB doktoru kulak bir sorun olmadığını söylemişti bende genel cerraha tiroidlerim için gidiyorum o dr ultrason sonucu kulak önü lenfimde böyle durum olduğu kanaatine vardı

Yağlı hilusu olması iyi bişey aslında benşm hilusu seçilrmiyordu siizin troid de ne var acaaba
Şöyle benim troidimde sadece nodül var orda bir sıkıntı yok. Fakat kulak önü lenfimde dediğim durumlar söz konusu. Birde sağ boynumda 2 adet bezelye gibi yağ bezesi ve beraberinde minik minik yağ bezeleri var. Yani hem sol kulak önümdeki lenften hemde yağ bezesi gibi duran şeylerden biyopsi olacak inş.

Nasılsınız oldunuz mu biyopsi

Sen de haşimato mu var canım
An

Yaptinmi biyopsi canım

Merhabalar yeni gördüm msjınızı,nasıl oldu anneniz sonuçlar nasıl

Nasıl oldunuz umarım iyisinizdir

Merhaba aynı sıkıntı bende de var 1 ay sonra ultrasonum var çok korkuyorum. Benimkiler için küçük dedi ama doktor yinede korkuyorum. İnşallah hepimiz için iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…