merhabalar eşime ilgili cinsel problemimde yardımcı olun lütfen

Eclipse21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
151
108
103
konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum. cinsellik +18 de yeni konu butonu göremedim.
1 buçuk yıllık evliyiz eşim evliliğimizin 7. ayında varikosel ameliyatı oldu bebeğimiz olmuyor. ameliyat sonrası az da olsa gelişme oldu ama hala bebeğimiz olmadı bunun yanı sıra eşimde cinsel isteksizlik var resmen birlikte olalım diye kavga çıkarır oldum adam elini sürmez oldu zaten bebeğimiz olmuyor deneyemeyince haliyle yumurtlama dönemlerini kaçırıyoruz son zamanlarda ilişki esnasında eşimde yumuşama oluyor iyice çıldırmak üzereyim mayıs 2017 de ameliyat oldu o zamandan bu yana sadece 2 kez doktora gitti spermleri ne durumda hiç bir bilgimiz yok isteksizliği ve yumuşama sebebini hiç bilmiyorum artık ne yapıcam bilmiyorum bana çıkar yol gösterin nolur

Çocuk olmadığı ve sorun kendinde olduğu için daha doğrusu kendi öyle düşündüğü için stres yapıyor ve sertleşme problemi yaşıyor...
6 yıl benimde çocuğum olmadi eşimde problem olmadığı halde aynı dediklerini yaşadık canım sertleşiyor ve yumuşuyordu yumurtlama günüm geçiyor diye ben çıldırıyordum.
Biraz akışına bırak eşine yumurtlama günüm yapalım filan deme.
Sen kendin ayarla seni özlüyorum diye yaklaş ve beraber olun.
Stres çok kötü etkiliyor.
Mutlaka sperm testi versin ameliyattan sonra ne durumda doktorunuzun istemesi lazımdı.
Geçici bir durum birbirinize çocuk için yaklaşmayın kafaniz rahat olsun.
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah canım.

Duygusal bir konuşma yap canım doktora gitmesi için senin için seni sevdiği için gitmesini iste ikna et
İlişkiye hamilelik için gün hesapla tabi ama sadece sen bil eşine belli etme normal hiç bir olumsuzluk yokmuş gibi normalmis gibi cinsellik yasansin yani sen öyle bir ortam yarat eşin stres olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…