Merhabalar Dr. Barış Korkmaz'a labioplasti olanlar görüşlerini paylaşabilir mi

Hanımlar birbirinizi reklam yapmak, doktorlar adına çalışan sahte profil diye suçlamak yerine neden şikayet et butonuna basarak rapor etmiyorsunuz?
Herhangi bir kurum, kuruluş, hastane veya doktorun reklamını yapmak da karalamak da zaten hem site kuralları gereği yasak hem de kanunen suç.

Bir üyenin yazdıklarından en ufak bir şüpheniz dahi varsa polemiğe girmek yerine, ki polemiğe girmek de kurallarımıza göre yasak, şikayet et butonuna basarsınız, yöneticiler gerekli incelemeyi yapar, üye reklamcıysa işlem yapılır, değilse sitede yazmaya devam eder.

Kaldı ki sitemizde adı geçen doktorlar, hastaneler vs için gerekli uyarı/bilgilendirme metinleri yayınladık, paylaşım yaparken öncelikle bu metinleri okursanız seviniriz.

Linkteki bilgilendirme metninden alıntıdır:
* Forumumuzda doktor karalamaya izin vermeyeceğimiz gibi doktor reklamına da izin vermemekteyiz. Zaman zaman üye isimlerinin altında "reklam amaçlı üyelik" yazısını görürsünüz. Tespit ettiğimiz her üyeyi siteden uzaklaştırıyoruz. Bazıları yeni üyeliklerle dönüyorlar ama onları da teknik takip ile yeniden siteden uzaklaştırıyoruz. Elbet yakalayamadıklarımız da vardır. Özel mesajlarla reklam yapmaya çalışanlar da vardır. Şüphelendiğiniz mesajları lütfen kötü içerik ile bildiriniz ki bizler de gerekli araştırmayı yapalım. Bu arada şüphelendiğiniz her üye de reklam yapıyor diye bir kural yok bunu da unutmayın lütfen.

* Son olarak sitemizin bu bölümü çok geniş bir bilgi kaynağına sahip olsa da sanal bir dünya. Seçimlerinizi yaparken buradaki bilgiler ile kendi tecrübelerinizi, doktor görüşmelerinizi harmanlayın. Bazı mesajlarda buradaki yorumlara çok güvendim o doktora gittim böyle oldu deniyor. Kendi hissettiğiniz dışında hiçbirşeye körü körüne inanmayın.

istanbulu bilmiyorum ama ben bursada yasiyorum burda baris korkmazi duymustum bu konularda bayagi iyiymis istersen bi ona bak

op dr baris korkmaz harikaaa iki sene once bebegimi kucagima onunla aldim gercekten harika bir doktor o kadar ilgili ki anlatamam size kesinlikle oneriyorum

canım doktorummmm
onu çok seviyorum labioplasti yaptırmadım ama çok zor geçen doğum dönemimde hep yanımdaydı çok güzel destek oldu görünce yazayım dedim çok duygulandım..

2020 yılında labioplasti yaptırıp 2022 yılında yaptırmadığınızı yazmanız nahoş bir durum. Bahsi geçen doktora söz söyletmezken başka doktor hakkında yazdıklarınız ise canınızı yasal süreçte ciddi yakacak şeyler. Doktorlara bir vefa borcunuz olabilir ama böyle ödenmez bu borç biz buna reklam diyoruz siz ne derseniz diyin ....

artık bizimle değilsiniz... her türlü yasal yol açıktır

Son düzenleme:
gnalcakan adlı üyenin forumdan atıldığına dair bir bildirim aldım. Özellikle Kazen , Mune ve konuyla ilgilenen tüm kadınlar kulubu yöneticilerine çok teşekkür ederim. Konunun sağlık olması sebebiyle göstermiş oldukları hassasiyet çok önemli ve değerli. Ameliyat olmadığı halde oldum diyerek bir doktoru tavsiye eden, reklam yapan kişilerin burada bu amaçla yazamaması bence biz kullanıcılar için çok kıymetli. Çünkü bu bizim sağlığımız. Hayattaki her şey den önemli olan şey bence sağlık. Kadınlar kulubunun buyuk bir forum ve çok üyesinin olmasından dolayı her üye olup yazan kişilerin tüm mesajlarını takip etmenin özelliklede forumdan ilk üye olduğu anda uzaklaştırmanın neredeyse imkansız olduğunu anlıyorum. Ona rağmen göstermiş oldukları gayret, emek ve zaman için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…