Merhabalar çok endişeliyim bekar biriyim yakın zamanda mastürbasyon yaptım kızlığımla ilgili tereddütlüyüm

lsherose

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
13
0
86
30
Aşk hayatım duygusal bir birlikteliğim hiç olmadı 25 yaşımdayım elinle okşuyordum çok fazla karnım kasıldı ne oldu pek anlamadım sanki mekik çekiyormuşçasına karnım ağrıdı sonra hiç bir akıntı gelmedi 10 dk sonra wc yw gidince çokça jelimsi beyaz geldi son gelenlenlerde hafif pempemsilik vardı ve böyle damar gibi nokta kadar kan gördüm korktum o da etrafı hafif beyazdı 1 hafta yaklaşık bacağımda bir damar ağrıdı arada alt karnım bir şey oldu mu sizce çok korkuyorum

üstten sadece okşamayla kızlık bozulamaz
Peki 1 hafta çektiğim bacak ağrısı alt karın ağrısı ne demekti ve gördüğüm beyaz jelimsi şey ile pembemsi şey kalem ucu kadar pıhtı kan

Peki 1 hafta çektiğim bacak ağrısı alt karın ağrısı ne demekti ve gördüğüm beyaz jelimsi şey ile pembemsi şey kalem ucu kadar pıhtı kan
ağrılar mastürbasyon esnasındaki duruşunuzla alakalı olabilir kasıldığın için. jelimsi şey dediğin boşaldığın için geliyor. pembemsi şeyi doktoruna sor derim ben

Bu konuda bir doktorum yok bekaretle ilgili bir şeye zarar verdim mi sizce

ağrılar mastürbasyon esnasındaki duruşunuzla alakalı olabilir kasıldığın için. jelimsi şey dediğin boşaldığın için geliyor. pembemsi şeyi doktoruna sor derim ben
Bekaret le ilgi teredütküyüm sağ olun

Elinizi direk vajınaya sokmadıysanız ya da Baska bir cısımle bısey yapmadıysanız vajina deliğine bişey olmaz korkmayın. Kan ıcın doktora gidebilirsiniz ıcerde baska bısey olmustur belkı zorlanmıstır bılemıcem.

Muayene isyemiyorum korkuyorum hiç bir obje kullanmadım sadecw pkşadım acaba fazla baskı mı yaptım

Fazla baskı mı yaptım pkşarken acaba kızlık zarını bozmuş olabilir miyim

Burada yazılan benzer yorumlarla tatmin olmayıp, cevap verdikçe aynı soruyu evirip çevirip soran bi kitle var; konu sahibi de onlardan biri... İlla hep bir ağızdan doktora git mi yazmamız lazım? Yada ne dersek ikna olursun? Dokunma ile bişey olmaz arkadaşım, git doktora öğren ne olduğunu bu kadar basit.

Herkes aynı durumun bir farkla değişiğini yaşıyor olabilir neden bu öfke. Korkuyorum doktora gitmekten

Fazla baskı mı yaptım pkşarken acaba kızlık zarını bozmuş olabilir miyim
Arkadasa katılıyorum zaten soruna cevap vermısim tekrar bozmus muyumdur dıye soruyorsun. Bence doktora gıt ıkna olmak ıcın

Herkes aynı durumun bir farkla değişiğini yaşıyor olabilir neden bu öfke. Korkuyorum doktora gitmekten
Bence korkma bısey olmamıstır ama ıcın rahat etmesini istiyorsan gıt doktora sadece baktırcam anormallik var mı diye sor dokunmaz zaten bakar

İçine parmağını sokmadıysan bozman mümkün değil, okşamakla kızlık bozulmaz, ben parmağımı sokmuştum genç kızken, hafif pembe kan da gelmişti. Buna rağmen bozulmamış :) evlenmeden gittiğim doktor bakiresin demişti, sonra ilk ilişkide bozuldu tabii. Lütfen evham yapma, içine sert bir cisim sokmadan imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…