Peki 1 hafta çektiğim bacak ağrısı alt karın ağrısı ne demekti ve gördüğüm beyaz jelimsi şey ile pembemsi şey kalem ucu kadar pıhtı kanüstten sadece okşamayla kızlık bozulamaz
Biriyle bi şey yaşamadım hiçHamile olabilir misiniz? Yerleşme kanamasıdır belki
ağrılar mastürbasyon esnasındaki duruşunuzla alakalı olabilir kasıldığın için. jelimsi şey dediğin boşaldığın için geliyor. pembemsi şeyi doktoruna sor derim benPeki 1 hafta çektiğim bacak ağrısı alt karın ağrısı ne demekti ve gördüğüm beyaz jelimsi şey ile pembemsi şey kalem ucu kadar pıhtı kan
Okşamakla imkansız dediğiniz şeyBu konuda bir doktorum yok bekaretle ilgili bir şeye zarar verdim mi sizce
Peki gördüğüm nokta ucu kadar kan ve 1 hafta yaklaşık ağrım bekaretle ilgili şüphe uyandırıyorOkşamakla imkansız dediğiniz şey
Bekaret le ilgi teredütküyüm sağ olunağrılar mastürbasyon esnasındaki duruşunuzla alakalı olabilir kasıldığın için. jelimsi şey dediğin boşaldığın için geliyor. pembemsi şeyi doktoruna sor derim ben
Fazla baskı mı yaptım pkşarken acaba kızlık zarını bozmuş olabilir miyimElinizi direk vajınaya sokmadıysanız ya da Baska bir cısımle bısey yapmadıysanız vajina deliğine bişey olmaz korkmayın. Kan ıcın doktora gidebilirsiniz ıcerde baska bısey olmustur belkı zorlanmıstır bılemıcem.
Mümkün değilFazla baskı mı yaptım pkşarken acaba kızlık zarını bozmuş olabilir miyim
Fazla baskı mı yaptım pkşarken acaba kızlık zarını bozmuş olabilir miyim
Arkadasa katılıyorum zaten soruna cevap vermısim tekrar bozmus muyumdur dıye soruyorsun. Bence doktora gıt ıkna olmak ıcınBurada yazılan benzer yorumlarla tatmin olmayıp, cevap verdikçe aynı soruyu evirip çevirip soran bi kitle var; konu sahibi de onlardan biri... İlla hep bir ağızdan doktora git mi yazmamız lazım? Yada ne dersek ikna olursun? Dokunma ile bişey olmaz arkadaşım, git doktora öğren ne olduğunu bu kadar basit.
Bence korkma bısey olmamıstır ama ıcın rahat etmesini istiyorsan gıt doktora sadece baktırcam anormallik var mı diye sor dokunmaz zaten bakarHerkes aynı durumun bir farkla değişiğini yaşıyor olabilir neden bu öfke. Korkuyorum doktora gitmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?