kahvetelvesii7 Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 122 98 29 27 Mayıs 2024 Konu Sahibi kahvetelvesii7 #1 Babamı 2 hafta önce bu illetten kaybettim.. patoloji sonuçları daha yeni çıktı. Ancak doktorlar yorumlamıyor şuan malum.. günlerce, aylarca bu sonucu bekledi, göremedi.. insan yine de merak ediyor işte, yorumlayabilecek birileri var mı
Babamı 2 hafta önce bu illetten kaybettim.. patoloji sonuçları daha yeni çıktı. Ancak doktorlar yorumlamıyor şuan malum.. günlerce, aylarca bu sonucu bekledi, göremedi.. insan yine de merak ediyor işte, yorumlayabilecek birileri var mı
K Kayagzm Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2024 28 8 29 Mayıs 2024 Konu Sahibi kahvetelvesii7 #2 Bunlara göre akıllı ilaç önerebiliyorlar o yüzden istenmiş ama altta çıkan negatif gelmiş anladığım kadarıyla,başınız sağolsun çok.
Bunlara göre akıllı ilaç önerebiliyorlar o yüzden istenmiş ama altta çıkan negatif gelmiş anladığım kadarıyla,başınız sağolsun çok.
P pelingkky6144 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 318 117 34 29 Mayıs 2024 Konu Sahibi kahvetelvesii7 #3 Akciğer kanseri başınız sağ olsun
kahvetelvesii7 Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 122 98 29 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi kahvetelvesii7 #4 Kayagzm .!.: Bunlara göre akıllı ilaç önerebiliyorlar o yüzden istenmiş ama altta çıkan negatif gelmiş anladığım kadarıyla,başınız sağolsun çok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet bende negatif diye anladım ama bi sorayım dedim..
Kayagzm .!.: Bunlara göre akıllı ilaç önerebiliyorlar o yüzden istenmiş ama altta çıkan negatif gelmiş anladığım kadarıyla,başınız sağolsun çok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet bende negatif diye anladım ama bi sorayım dedim..