• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba degeri v

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun tekrar kan testi yaptirdimda degerim 5.3 düşmüş ya :KK43:(
Üzülme zaten yüksek çıkmasının sebebi çatlatma iğnesi, iğdenin etkisi gittikte değerin düşüyor ama bu hamile olmadığın anlamına gelmez. 15.günü değerler doğru çıkıyor. Siz çok erken yapmıştınız zaten...

Üzülme zaten yüksek çıkmasının sebebi çatlatma iğnesi, iğdenin etkisi gittikte değerin düşüyor ama bu hamile olmadığın anlamına gelmez. 15.günü değerler doğru çıkıyor. Siz çok erken yapmıştınız zaten...
Tmm insallah adetim geçince tekrar deniycem bkm hersey hayirlisi

Bugun tekrar kan testi yaptirdimda degerim 5.3 düşmüş ya :((
Hayırlısı canım çatlatma ignesini pek bilmiyorum ama burda hep yazıyorlar erken testte yüksek çıkıyormuş HCG o yüzden sabret daha sonra yap olmazsa da vardır bı hayır elbette herşeyin bı zamanı oluyor. Ben üç düşük ve evliliğimin altıncı yılında hamile kaldım en ummadığım zamanda bu laflar insana hep hikaye gibi geliyor diyorsun bende beklemedigim bı zaman olurmuki benimde başıma gelirmiki diye düşünüyor insan ama Allah nasip edecekse en doğru zamanda ediyor sana da rabbim en kısa ve en doğru güzel bı zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu rabbim isteyen herkese tattirsin

Doktorun test yapacağın zamanı söylemedi mi? Ben bu gün çatlatma iğnesi vuruldum 13 temmuzda kan testi yaptır dedi

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Bugun 12. Gunum gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmalidi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi buyutucu bitki ve kurler konusunda yardimlarinizi istiyorum. Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler

Back