• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba degeri v

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Harunmerve

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
18
6
6
29
Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba yükselirmi degerim böyle olupta yükselen varmi acaba

Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba yükselirmi degerim böyle olupta yükselen varmi acaba
Zaten değerine göre hamilesin. Daha önce hic baktirmadiysan bu sağlıklı bi değer gebelik için. Ama devam edip etmemesi 2 gun sonra yapacagin testle belli olur. Değerinin en az 50 olması gerekir. Sağlıklı gebelik diyebilmek için

Catlama nın kacıncı gunu canım. Benim de 22 idi yukseldi yukselir inşallah

Benimde bir yumurtam 18 mm bugün doktor 20 olur yarın dedi ovitrelle verdi öğlen 11 buçuk 12 arasi iğne carsamba perşembe ilişki dedi testi ne zaman yapayim

Bn tesadüfen yaptim aslinda düşmüştüm röntgen verince kan testi yaptilar doktorumda adetin gecince yap demisti

Canım bende pko hastasıyım tedavi olmamistim ama suphelendigim beklediğim adetten bir gün önce tahlilim 27 çıkmıştı hatta düşük filan dediler bende erken yaptım deyince birde pihtilasmam olduğu için hemen iğneye baslamam gerekiyordu bı gün sonra tekrarlandığı da 61 e çıkmıştı çok şükür devam eden bir gebeliğin var. Testi mutlaka iki gün sonra tekrarla inşallah sağlıklı bir gebelik tır 🤗🤗

Canım bende pko hastasıyım tedavi olmamistim ama suphelendigim beklediğim adetten bir gün önce tahlilim 27 çıkmıştı hatta düşük filan dediler bende erken yaptım deyince birde pihtilasmam olduğu için hemen iğneye baslamam gerekiyordu bı gün sonra tekrarlandığı da 61 e çıkmıştı çok şükür devam eden bir gebeliğin var. Testi mutlaka iki gün sonra tekrarla inşallah sağlıklı bir gebelik tır 🤗🤗
Insallah ben daha oncesinden iki dusuk yaptim kimyasal bi gebelikti kendiliginde dustuler insalalh bu sefer kucagima almayi nasil eder rabbim

Insallah ben daha oncesinden iki dusuk yaptim kimyasal bi gebelikti kendiliginde dustuler insalalh bu sefer kucagima almayi nasil eder rabbim
Bende aynen 3 düşük yaptım canım ama bu defa iyi gidiyor çok şükür. Pıhtılaşma problemin filan varmı diye hiç baktirdinmi dikkat et gebeliğin devam ederse kan civitici kullanman gerekebilir. Yani düşüğün sebeblerini arastirmissindir mutlaka ama hatırlatmak istedim

Bende aynen 3 düşük yaptım canım ama bu defa iyi gidiyor çok şükür. Pıhtılaşma problemin filan varmı diye hiç baktirdinmi dikkat et gebeliğin devam ederse kan civitici kullanman gerekebilir. Yani düşüğün sebeblerini arastirmissindir mutlaka ama hatırlatmak istedim
Genetikte hic sikinti çıkmadı ama onu nasil bakrirmamm gerekiyor peki

Genetikte hic sikinti çıkmadı ama onu nasil bakrirmamm gerekiyor peki
Olsaydı genetikte çıkardı diye düşünüyorum. Bende genetikte çıkmıştı. Ne güzel olmaması inşallah değerin yükselir sağlıklı bir bebeğin olur. Tekrar kan ver mutlaka yükselmiştir inşallah ve vizede haber ver

Olsaydı genetikte çıkardı diye düşünüyorum. Bende genetikte çıkmıştı. Ne güzel olmaması inşallah değerin yükselir sağlıklı bir bebeğin olur. Tekrar kan ver mutlaka yükselmiştir inşallah ve vizede haber ver
Insallah sizde bana dua edin sizin dualariniz kabul olur evet cok şükür cikmadi ya bi kan uyusmazligimiz var ilk gebelikte vurulmustum acaba tekrar vururlarmi

Insallah sizde bana dua edin sizin dualariniz kabul olur evet cok şükür cikmadi ya bi kan uyusmazligimiz var ilk gebelikte vurulmustum acaba tekrar vururlarmi
Onunla alakalı kesin bilgim yok canım ama bizim Eylül anneleri grubunda burundan anneler var 28. Haftadan sonra filan mı vuruldular tam.net bilemiyorum ama. Sen ne yaptın tekrarladinmi testi HCG ye baktirdinmi

Back