• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar Ben 1 yıl önce doğum yaptım oğlum 1 yaşında.

1anne1oglus_45

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
16
6
1
31
Fakat bulunduğum çevre de kimse yok.
Eş,dost,arkadaş kayinvalidem eltime gitmeye başladı.
Eltim tüp bebek tedavisine başladı galiba ondan.
Kendi ailemde haftada ancak 1 kere gelirler.

Oglum çok hareketli uyuma şansım pek yok gece de çok kalkıyor.
Kendimi çok yalnız hissediyorum tüm gün oğlumu idare etmek çok zor.
Depresyondayım galiba kimse yok dertlesebilecegim.

Fakat bulunduğum çevre de kimse yok.
Eş,dost,arkadaş kayinvalidem eltime gitmeye başladı.
Eltim tüp bebek tedavisine başladı galiba ondan.
Kendi ailemde haftada ancak 1 kere gelirler.

Oglum çok hareketli uyuma şansım pek yok gece de çok kalkıyor.
Kendimi çok yalnız hissediyorum tüm gün oğlumu idare etmek çok zor.
Depresyondayım galiba kimse yok dertlesebilecegim.
Merhaba, esiniz yardimci olmuyor mu?
Benim de kimsem yok, yurt disinda yasiyorum. Dogumda da yalnizdim, bebegim suan 15 aylik hala yalnizim :)) . Bir ara Turkiye'ye tatile geldim sadece o kadar.

Oglum emmedigi icin gece uyanirsa esim ilgilenebiliyor. Sabah ta o bakiyor mamasini veriyor, bezini, kiyafetlerini degistiriyor vs. Esim yardim ediyor, etmese ne yapardim bilmiyorum.

Merhaba, esiniz yardimci olmuyor mu?
Benim de kimsem yok, yurt disinda yasiyorum. Dogumda da yalnizdim, bebegim suan 15 aylik hala yalnizim :)) . Bir ara Turkiye'ye tatile geldim sadece o kadar.

Oglum emmedigi icin gece uyanirsa esim ilgilenebiliyor. Sabah ta o bakiyor mamasini veriyor, bezini, kiyafetlerini degistiriyor vs. Esim yardim ediyor, etmese ne yapardim bilmiyorum.
Merhabalar eşim sabah 7 de işe başlayıp 6 da geliyor işten ve genelde uykusuz oluyor bazen bakıyor ama bazense uykum var uyumam gerek deyip bana bırakıyor.

Merhabalar eşim sabah 7 de işe başlayıp 6 da geliyor işten ve genelde uykusuz oluyor bazen bakıyor ama bazense uykum var uyumam gerek deyip bana bırakıyor.
Esimin calisma kosullari biraz rahat. Onun da etkisi var yardimci olmasinda. Haftada 2 ya da 3 gun evden calisabiliyor. Yogun bir iste calissaydi belki o da suan oldugu kadar yardimci olamayabilirdi.
Cocuk buyutmek zor, buyuk emek ve sabir istiyor. Yalniz olunca daha da zor.

Allah yardımcınız olsun. Benim geceleri eşim kalkmaz gündüz de bir kızım olduğu için uyuma şansım olmuyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Arkadaş çevresi çok önemli alıp parka gidince ya da birileri gelince çok açılıyor insan. Bebeği bebek arabasına atsanız açık hava iyi gelir de uyur belki evde de devam eder

Herkes niye eltinin başında ben ona takıldım? Tüp bebek yıpratıcı bi süreç insan bazen kimse birşey bilsin istemiyor. Yani bence o da çok memnun değildir bundan.
Kendi aileniz niye kural gibi haftada bir geliyor söyleyin daha çok ihtiyaç duyuyorum diye?

Herkes niye eltinin başında ben ona takıldım? Tüp bebek yıpratıcı bi süreç insan bazen kimse birşey bilsin istemiyor. Yani bence o da çok memnun değildir bundan.
Kendi aileniz niye kural gibi haftada bir geliyor söyleyin daha çok ihtiyaç duyuyorum diye?
Aynen!

Biz tüp bebek tedavilerimizin hiç birini hiç kimseye söylememiştik.

Aynen!

Biz tüp bebek tedavilerimizin hiç birini hiç kimseye söylememiştik.
Benim ilkini duymuşlardı (biz paylaşmak durumunda kaldık) diğerlerini sır gibi sakladım. Bi de tüp bebek tedavisi gören kadının başına gidip ne yapıyorlar gerçekten anlamadım. Kadın zaten 2-3 günde bi merkeze gidiyor ultrasona giriyor kan veriyor. Eee bu eş dost ne yapıyor bu süreçte?

Benim ilkini duymuşlardı (biz paylaşmak durumunda kaldık) diğerlerini sır gibi sakladım. Bi de tüp bebek tedavisi gören kadının başına gidip ne yapıyorlar gerçekten anlamadım. Kadın zaten 2-3 günde bi merkeze gidiyor ultrasona giriyor kan veriyor. Eee bu eş dost ne yapıyor bu süreçte?
Hele ki opu ve transfer sonrası herkesi kovarım ben olsam.

Transfer sonrası cidden sinirin en bozulduğu beklemenin en zor olduğu dönem, öyle değil mi?
Ama siz almışsınız sanırım evladınızı kucağınıza, Allah bağışlasın 💕
Allahım razı olsun inşallah arkadaşım. Allahım tüm evlatları bağışlasın inşallah.

Hem de nasıl sinir bozucu.
Her anı ayrı zor.
Her gün belirti yoklama, iğneler devam, yaklaşan tarih…

Allahım tüp ya da normal her anne adayına yardım etsin inşallah…

Allahım razı olsun inşallah arkadaşım. Allahım tüm evlatları bağışlasın inşallah.

Hem de nasıl sinir bozucu.
Her anı ayrı zor.
Her gün belirti yoklama, iğneler devam, yaklaşan tarih…

Allahım tüp ya da normal her anne adayına yardım etsin inşallah…
Aminnnnn 🙏🏻 4. Denememde hamileyim, doğuma iki haftam kaldı, ilk günkü gibiyim, korkular, sağ Salim kucağıma almak için dualarım

Aminnnnn 🙏🏻 4. Denememde hamileyim, doğuma iki haftam kaldı, ilk günkü gibiyim, korkular, sağ Salim kucağıma almak için dualarım
Ah canım kıyamam.

Çok az kalmış arkadaşım. Birazcık daha sabır.

Allahım yardımcın olsun inşallah.

Allah’ımın izniyle kucağına aldıktan sonra her şey muhteşem olacak inşallah.

O kadar eğleneceksin ve mutlu olacaksın ki anlatamam.

Ayy bin maşallah ❤️ hep pozitif yorumlarınıza denk geliyorum. Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin 🤲
Amin inşallah arkadaşım.
Allahım razı olsun inşallah.
Allahım tüm yavrulara sağlık ve mutluluk nasip etsin inşallah.

Back