Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatlardan haberim yok ama essence beaulis ucuz diye biliyorum. Neye ihtiyaciniz var su an? Ona gore uygun fiyatli bir seyler onerebilirim belki.xp ve gabrini markalarını duydum ben makyajımda kontür ,aydınlatıcı ,bronzer dışında her şeyi kullanıyorum. Normalde beaulis veya wet n wild markalarını kullanıyordum ama son zamanlarda onlar bütçemi zorladı ... marka önerisi varsa paylaşabilir misiniz
0 dan makyaj malzemelerim bitti far dışındaFiyatlardan haberim yok ama essence beaulis ucuz diye biliyorum. Neye ihtiyaciniz var su an? Ona gore uygun fiyatli bir seyler onerebilirim belki.
Beklentilerinizi karsilar mi bilmiyorum ama bir seyler paylascam.0 dan makyaj malzemelerim bitti far dışında
Farmasiye bakın isterseniz, dönem dönem kampanya filan oluyor. Zaten makyaj malzemesi bugün alıp kullanıp biten birşey değil. 5-6 ay idare ediyor insanı.xp ve gabrini markalarını duydum ben makyajımda kontür ,aydınlatıcı ,bronzer dışında her şeyi kullanıyorum. Normalde beaulis veya wet n wild markalarını kullanıyordum ama son zamanlarda onlar bütçemi zorladı ... marka önerisi varsa paylaşabilir misiniz
tamamdır teşekkürler :)Farmasiye bakın isterseniz, dönem dönem kampanya filan oluyor. Zaten makyaj malzemesi bugün alıp kullanıp biten birşey değil. 5-6 ay idare ediyor insanı.
gerçekten çok teşekkürler ilginiz içinFondöten, kapatıcı, maskara, kaş jeli, eyeliner, aydınlatıcı ve farmasi allığı kullandim memnun kaldim. Rujları kendi zevkinize gore bulabilirsiniz gördüğüm beğendiğim seyleri ekledim