Merhabalar Az Bakarmısınız?

Babycoo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
51
3
Selamlar bacılar. Ben hemen konuya geliyim diyetteyim 12 kilo verdim ama 1 aydır 1 kilo bile oynamıyor neyse çalısıyorum maasa başı iş iş yerimde kimse yok spor yapabilirim ama yerler haliyle pis her spor olmuyor burda diyet içinde her yemegi getiremiyorum 12 saat çalısıyorum sabah 8 aksam 8 6tıda kalkıyorum 8de anca burda oluyorum aksam 8 de cıkıyorum 9 bucuk gibi evdeyim yani napmalıyım hangi spor hangi diyet kafam patlıcak artık çalısmasam daha kolay olurdu ama burda napabilirim bilmyorum fikri olan varsa paylaşrsa sevirim şimdiden teşekkürler

Ayakta yapildigi icin leslie yap diyecegim ama spor yapinca terliyor insan nasil yapabileceksin isyerinde bilmem. Konuyla ilgili forumda basliklar var bilgi alabilecegin.

Ayakta yapildigi icin leslie yap diyecegim ama spor yapinca terliyor insan nasil yapabileceksin isyerinde bilmem. Konuyla ilgili forumda basliklar var bilgi alabilecegin.

Teşekkürler baya baktım ama pek bişe göremedim leslie nekadar etkili olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…