• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar arkadaşlar cinsellik hakkında tartışabiliriz

Aydnmz

Çocuk gelişimci,cinsellik hakkında bilgiliyim.
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
11
2
1
Öncelikle aslında çocuk gelişimciyim yüksek lisanstan sonra cinsel terapi eğitimine başlayacağım cinsellik insanın doğasında vardır ve hem zevk hem de ihtiyaç için yapılır.Her insanın en doğal hakkıdır.Birbirimize soru soralım bildiğimizce cevaplayalım ne dersiniz?

Öncelikle aslında çocuk gelişimciyim yüksek lisanstan sonra cinsel terapi eğitimine başlayacağım cinsellik insanın doğasında vardır ve hem zevk hem de ihtiyaç için yapılır.Her insanın en doğal hakkıdır.Birbirimize soru soralım bildiğimizce cevaplayalım ne dersiniz?
eşimle 2yıldır evlıyız bunun 10ay gıbı bır suresınde bırlıkteyız daha once farklı sehırlerde yaşıyorduk ozamanlar haftasonları ya da tatıllerde bıraraya geldıgımızde heyecanlı oluyordu ama aynı eve gırdık ozamanda çocuk ıstemeye başladık ben gorev gıbı gormeye başladım hıc ısteklı degılım sadece ovulasyon gunlerınde o da aman şu pozısyon daha uygun dıye robot gıbı yaşıyorum eşimde bu konudan çok şikayetcı ..bende memnun degılım ama ıcımden de gelmıyor eşim isteklı ben degılım napmamı tavsıye edersınız??

eşimle 2yıldır evlıyız bunun 10ay gıbı bır suresınde bırlıkteyız daha once farklı sehırlerde yaşıyorduk ozamanlar haftasonları ya da tatıllerde bıraraya geldıgımızde heyecanlı oluyordu ama aynı eve gırdık ozamanda çocuk ıstemeye başladık ben gorev gıbı gormeye başladım hıc ısteklı degılım sadece ovulasyon gunlerınde o da aman şu pozısyon daha uygun dıye robot gıbı yaşıyorum eşimde bu konudan çok şikayetcı ..bende memnun degılım ama ıcımden de gelmıyor eşim isteklı ben degılım napmamı tavsıye edersınız??
Canım aslında cinsel terapiye başvurmak eşinle harika sonuçlar verdirir düşünür müsün?

Peki zamanla eşiniz çekici gelmemeye mi başladı acaba?

Peki zamanla eşiniz çekici gelmemeye mi başladı acaba?
eşimi hala çok sevıyorum ama çocuk istedıgım andan beri herşey 2.plana geçti yani cinsellikte benim için sadece bunun için bir görev .Aslında kafamdan atıp cinsellıktekı hazzı yaşamak ıstesem o da kolay olur bilıyorum ama elimde degıl.Dogru duzgun hıc cınsel hayatımız olmadı zsten onceden uzaktaydık ancak bıraraya geldık bu sefer ben çocuk dıye tutturmaya başladım yaşımızda genç degıl cunku.Evlenmeden önce kendime birsürü seksi iç çamaşırı gecelık vs almıstım dogru duzgun gıyemedım bile.Eşime de dıyorum ki bir hamıle kalayım çocuktan sonra cinsellıgı yaşamaya başlayacam bahane bunlar senin istegın yok anne olduktan sonra hıc ıstemeyeceksın diyor😞Ayda sadece ovulasyon gunlerınde bırlıktelık oluyor o da günaşırı o da doktorun verdıgı gunler onun dısında belkı bir kere o da beni rahat bıraksın söylenmesin diye

eşimi hala çok sevıyorum ama çocuk istedıgım andan beri herşey 2.plana geçti yani cinsellikte benim için sadece bunun için bir görev .Aslında kafamdan atıp cinsellıktekı hazzı yaşamak ıstesem o da kolay olur bilıyorum ama elimde degıl.Dogru duzgun hıc cınsel hayatımız olmadı zsten onceden uzaktaydık ancak bıraraya geldık bu sefer ben çocuk dıye tutturmaya başladım yaşımızda genç degıl cunku.Evlenmeden önce kendime birsürü seksi iç çamaşırı gecelık vs almıstım dogru duzgun gıyemedım bile.Eşime de dıyorum ki bir hamıle kalayım çocuktan sonra cinsellıgı yaşamaya başlayacam bahane bunlar senin istegın yok anne olduktan sonra hıc ıstemeyeceksın diyorAyda sadece ovulasyon gunlerınde bırlıktelık oluyor o da günaşırı o da doktorun verdıgı gunler onun dısında belkı bir kere o da beni rahat bıraksın söylenmesin diye
Bazen inan sevdiğini sevmek cinsel olarakta seni tatmin edebilmesine yetmiyor. Olaya cinsellik girince farklı.. Yani nasıl desem bir sevgilim vardı gerçekten seviyordum ama cinsel olarak istemiyordum insan olarak seviyordum sadece o yüzden de yapamadım sende bir şekilde onun yokluğuna kendini alıştırdığın için ya da kafanda başka şeyler olduğu için istemiyor olabilirsin ama benim kişisel kanatım bilinçaltında onu arzulamıyorsun sadece belli ovulasyonda çocuk için veya ihtiyaçtan onunla oluyorsun ama bu sana zamanla zor gelir bunu duzeltmeye çalış farklı yollar dene bunun için bir başlık açabilirsin burada parlak fikirleri olan bir sürü kadın var bu konuda illa ki biri işine yarar..

Back