• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalaaar yine hamile miyim umudu?

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Yumurtlama testi kullanmaya basladiktan sonra yumurtlama gordum ve o gunden beri beyaz akintim var her gun devam etti bugün de var bide bulantı bel agrisi ve adet olacakmisim gibi kasıklarim agriyor basim dönüyor sanirim yine umitlendim bunlar belirti olabilir mi acaba test yapsam belli olur mu tahmini adet günü 19u genelde duzensizdir 8 ocakta çift cizgiydi ovulasyon testinde 2 gun surdu

Yumurtlama testi kullanmaya basladiktan sonra yumurtlama gordum ve o gunden beri beyaz akintim var her gun devam etti bugün de var bide bulantı bel agrisi ve adet olacakmisim gibi kasıklarim agriyor basim dönüyor sanirim yine umitlendim bunlar belirti olabilir mi acaba test yapsam belli olur mu tahmini adet günü 19u genelde duzensizdir 8 ocakta çift cizgiydi ovulasyon testinde 2 gun surdu
Belirtiler için çok erken psikolojik olabilir. Ama erken gebelik testi ile çıkabilir

Bence henüz çok erken test için yumurtlamanın 10. Günü falan yapabilirsin en erken snrm sen bilirsin hakkında hayırlısı insAllah sağlıkla nasip eder Rabb'im

geçen ay hormonlarım bana da fake attı beyaz akıntım çoktu adet günüme 1 gün kala kasıklarım falan ağrıdı. tam gününde oldum sonra. yerleşme kanaması falan yaşamadın mı? umarım istediğin olur canm bir an önce. hayırlısıyla.

geçen ay hormonlarım bana da fake attı beyaz akıntım çoktu adet günüme 1 gün kala kasıklarım falan ağrıdı. tam gününde oldum sonra. yerleşme kanaması falan yaşamadın mı? umarım istediğin olur canm bir an önce. hayırlısıyla.
Valla kanama falan yok ama goguslerim cok agirlasti ovulasyon testinde de silik cizgi cikti bugun cokta umutlu degilim aylardir yaniliyorum

Bugün yaptığım ovulasyon testi günden güne koyulasti pazar günü de yaptım o bu kadar köyü degildi dilerseniz yükleyebilirim

Eklentiler

• IMG_20200122_102645.jpg
    IMG_20200122_102645.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 22
Back