Merhabaaa :)

Tanayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
137
62
Selam arkadaslar. Öncesinde ne kadar cok takip etsem de aklimdaki deli deli sorulardan ötürü yeni üye oldum:)
1,5 senedir evliyim yaklasik alti aydir cocuk istiyoruz siddetlee:) Her ay negatif sonuclar aldik ve bu ay yuzumde egzama cikti. Doktor kortizon verdi ve gebe kalmamam gerektigini soyledi. Yirmi gun kadar ilaci kullandim. Adetimden sekiz gün önce ilacim bitti ve biz calismalarimiza devam ettik olmaz ümidiyle de olsa. Ve adetim 6 gün gecikti, ki enn fazla iki gun gecikir otuz gunde olurdum nadiren. Kasiklarim belim agriyor adet sancisi gibi. Günler gectikce acaba mi diyoruz ama diger yandan tekrar olumsuz cevabini almaktan korkuyoruz. Kortizon un boyle etkisini yasayan var mi acaba. Ya da neden ötürü olabilir arkadaslar. Cevaplarinizi bekliyorumm

moralini bozmıyım ama bence adet olacaksın ilaç yüzünden gecikti.geciktiği için ağrıyor

Merhaba,
4 yıl kadar önce romatizmal bi rahatsızlık için bende kortizon almıştım..
kortizon düzensizlik yapıyor normalde..
ama benim bildiğim kadarıyla vücuttan atılma süreci de var yani bu ay bekleseydiniz keşke.. :/
baya geçmiş test yapsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…