Merhabaa

Fdle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
55
31
88
Merhaba ben burda yeniyim arkadaşlar kafami karıştıran bir konu oldu ve sürekli de bu siteyi takip ediyorum ben bana yardımcı olursanız çok sevinirim Resime bakıp benim süt hormonunun değerini benimle paylaşabilir mısınız ?

Eklentiler

• Screenshot_20180917-195220_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180917-195220_Samsung Internet.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 43
Fotoğraf hiç net değil ama 2,45 gibi birşey gördüm.

Merhaba ben burda yeniyim arkadaşlar kafami karıştıran bir konu oldu ve sürekli de bu siteyi takip ediyorum ben bana yardımcı olursanız çok sevinirim Resime bakıp benim süt hormonunun değerini benimle paylaşabilir mısınız ?

2.45 çıkmış 2 aylık evliyim bebek düşünüyoruz eşimle rutin kontrol için gitmiştik doktora adet düzensizliğim de var pco vardı gebeliğe engel değil şuan için bu dedi tahlil istedi tiroidlere bakalım dedi tiroid normal gibi ama prolaktin yüksek gözüküyor böyle birşey yaşayan varsa benimle paylaşabilir mi çok kafama takıldı bu durum

2.45 çıkmış 2 aylık evliyim bebek düşünüyoruz eşimle rutin kontrol için gitmiştik doktora adet düzensizliğim de var pco vardı gebeliğe engel değil şuan için bu dedi tahlil istedi tiroidlere bakalım dedi tiroid normal gibi ama prolaktin yüksek gözüküyor böyle birşey yaşayan varsa benimle paylaşabilir mi çok kafama takıldı bu durum
Değer yüksek değil kı referans aralığı varsa ona bakın ama zaten yüksek degil.gebelige de engel olduğunu düşünmüyorum çünkü ben yüksekken hamile kalmıştım sakin olun.

Değer yüksek değil kı referans aralığı varsa ona bakın ama zaten yüksek degil.gebelige de engel olduğunu düşünmüyorum çünkü ben yüksekken hamile kalmıştım sakin olun.
Nasıl rahatlattınız içimi anlatamam ben bu sonuçu internetten kendim aldım henüz doktora gitmedim bugün gidip göstereceğim inşallah adet düzensizliğim yüzünden zaten korkuyorum bebeğim olmayacak diye birde bu çıktı başıma diye çok üzüldüm açıkçası

Bu tahlil sonucundan da pek bişey anladığım söylenemez referans aralığı nerde yazıyor anlamadım doktora gittiğim zaman inşallah bana kötü şeyler söylemez :(( :(( :((

Bu tahlil sonucundan da pek bişey anladığım söylenemez referans aralığı nerde yazıyor anlamadım doktora gittiğim zaman inşallah bana kötü şeyler söylemez :KK43:( :KK43:( :KK43:(
Bu konuda kötü birşey söyleyeceğini düşünmüyorum açıkçası.rahat ol sıkıntı yapma. Benim değer 43 küsürdü çok zor hamile kalirsin dediler o ay hamile kaldım=) adet düzensizliği için birşey diyemem ama çok yakınımda onun da güzel örneği var=)

Bu konuda kötü birşey söyleyeceğini düşünmüyorum açıkçası.rahat ol sıkıntı yapma. Benim değer 43 küsürdü çok zor hamile kalirsin dediler o ay hamile kaldım=) adet düzensizliği için birşey diyemem ama çok yakınımda onun da güzel örneği var=)
Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin inşallah. Umarım bende güzel haberler alırım :)

Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin inşallah. Umarım bende güzel haberler alırım :)
Ben malesef kaybettim bebeğimi :) inşallah güzel haberler alırsınız istediğiniz ve en hayırlı olduğu zamanda

Ben daha 1 hafta önce yaptırdım prolaktin hormonunun referans aralığı :

5.18 - 26.53

Yani bu olması gereken mi bende 2.45 cıktı referans aralığına göre kıyaslarsak tam durum ne oluyor

Referans aralığına göre düşük görünüyor fakat her hastahanenin referans aralığı aynı mıdır onu bilemiyorum canım . Benim bu referans aralığında sonucum : 17,26 çıktı. Bence en doğru cevabı doktorun verecektir

Referans aralığına göre düşük görünüyor fakat her hastahanenin referans aralığı aynı mıdır onu bilemiyorum canım . Benim bu referans aralığında sonucum : 17,26 çıktı. Bence en doğru cevabı doktorun verecektir
Evet bugün gideceğim doktora 3de işten çıkıyorum çıkar çıkmaz soluğu doktorun yanında alacağım ama gel gör ki işte sabredemiyorum olumsuz birşey çıkacak da bebeğim olmayacak veya zor hamile kalacağım diye korku sardı içimi :(

Evet bugün gideceğim doktora 3de işten çıkıyorum çıkar çıkmaz soluğu doktorun yanında alacağım ama gel gör ki işte sabredemiyorum olumsuz birşey çıkacak da bebeğim olmayacak veya zor hamile kalacağım diye korku sardı içimi :KK43:

Canım eminim ki bir problem olsa bile çözülecektir.. Benim de çocuğum olmuyor mesela 28 yaşındayım ve tüm değerlerim mükemmel olduğu halde eşimden kaynaklı sebeplerden dolayı tüp bebek yapıyoruz :) Binlerce şükür ki derdi veren Allah dermanı da veriyor sen gönlünü ferah tut ben önemli bir problem olacağını sanmıyorum prolaktin düşüklüğünü ..

Canım eminim ki bir problem olsa bile çözülecektir.. Benim de çocuğum olmuyor mesela 28 yaşındayım ve tüm değerlerim mükemmel olduğu halde eşimden kaynaklı sebeplerden dolayı tüp bebek yapıyoruz :) Binlerce şükür ki derdi veren Allah dermanı da veriyor sen gönlünü ferah tut ben önemli bir problem olacağını sanmıyorum prolaktin düşüklüğünü ..
Sadece ben böyleyim sanıyordum sürekli de bu siteyi takip ediyorum baktım okudum gördüm daha nicemiz varmış inşallah Rabbim hayırlı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Back