• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
47
Ben siteye yeni ğye oldum çok güze bir site gerçekten..sağlık memuruyum bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olmayı isterim güzel günler herkese...

diş hekimi asistanı buldum kacırır mıyım ya benım arkadasımın soyle bır sorunu var adet olamıyordu aılesıde hanı 21 yasına kadar zamanı var ha olur ha olur dıye beklemısler sımdı 25 yasında ve kemık erımesı cıktı östrojen eksıklıgıne bağlı dogum kontrol hapları kullanıyor o bıraz gerılemıs erımesı fıın tedavıdende tedavısını goruyor ama ıste dıslerının cogu curudu ve kırıldı protez yaptırmak ıstemıyor hanı hareketlı agzında kalabılecek bır protez ıstıyor sence ne yapabılır yanı bende hemsırelık okuyorum ama ıste bılmıyorum ona yardımcı olmak ıstıyorum sımdı duzgun beslenıyor doktor kontrollerını eksık etmıyor spora basladı ama ıste oncekı yılların hesabını cekıyor :(

diş hekimi asistanı buldum kacırır mıyım ya benım arkadasımın soyle bır sorunu var adet olamıyordu aılesıde hanı 21 yasına kadar zamanı var ha olur ha olur dıye beklemısler sımdı 25 yasında ve kemık erımesı cıktı östrojen eksıklıgıne bağlı dogum kontrol hapları kullanıyor o bıraz gerılemıs erımesı fıın tedavıdende tedavısını goruyor ama ıste dıslerının cogu curudu ve kırıldı protez yaptırmak ıstemıyor hanı hareketlı agzında kalabılecek bır protez ıstıyor sence ne yapabılır yanı bende hemsırelık okuyorum ama ıste bılmıyorum ona yardımcı olmak ıstıyorum sımdı duzgun beslenıyor doktor kontrollerını eksık etmıyor spora basladı ama ıste oncekı yılların hesabını cekıyor :(

gerçekten çok zor bir durum bu genç yaşta dişlerinin durumuna üzüldüm insanın kendi diş gibisi olmuyor ilk önce iyi bir uzmana görünsün çene kemiğinin durumuna bakılması gerekiyor haraketli protez bu yaşta mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyoruz implant için uygunsa çene kemiği bu uygulanabilir.implant çene kemiğine çakılan vida gibi üzerinede sabit köprü diş yapılan bir uygulamadır

hoşgeldiniiiiiiizzz :8::54:
öncelikle şeyi sorayım ozaman.özel klinikte mi yoksa devlet hastanesi mi canım?
beyazlatma işleminin fiyatını sorabilr miyim?hangi ildeniz birde?:1:
ayy çok sordum ama kusura bakmayın :21:

hoşgeldiniiiiiiizzz :8::54:
öncelikle şeyi sorayım ozaman.özel klinikte mi yoksa devlet hastanesi mi canım?
beyazlatma işleminin fiyatını sorabilr miyim?hangi ildeniz birde?:1:
ayy çok sordum ama kusura bakmayın :21:

canım ben özeldeydim,şuan için çalışmıyorum evdeyim ve harıl harıl devlete kapağı atmayı düşünüyorum.uzun yıllar özelde çalıştım diş beyazlatma biraz pahallı bir işlemdir ama işin gerçeği bizler pek tavsiye etmiyoruz bu durumu her ne kadar zararsız olduğu söylensede ticari kaynağından dolayı yapılır bu işlem.diş renginizi doğal rengindeyse yani çok sigara ve çay kahve vs dolayı sararmadıysa açmanızı tavsiye etmem.diş beyazlatmalar dişin minesinde aşınma meydana getiriri ve bu zamanla daha çabuk sararmalarına olanak verir .isterseniz tavsiye edebileceğim diş macunuyla beyazlığı yakalayabilirsiniz.OPALESCENCE<<< KAHVE,ÇAY VE SİGARA KULLANANLAR İÇİN

34 tl kadardır fiyatı ama dikkat edin biraz mentollü bir kokusu vardır:90:

gerçekten çok zor bir durum bu genç yaşta dişlerinin durumuna üzüldüm insanın kendi diş gibisi olmuyor ilk önce iyi bir uzmana görünsün çene kemiğinin durumuna bakılması gerekiyor haraketli protez bu yaşta mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyoruz implant için uygunsa çene kemiği bu uygulanabilir.implant çene kemiğine çakılan vida gibi üzerinede sabit köprü diş yapılan bir uygulamadır
bende cok üzülüyorum ama işte bunada şükür sonuçta elin ayagın var cok sukur yasıyoruz dıyorum ama ıste o kendını cok uzuyor hergun aglıyor ımplantı bende duydum hastanede stajdayken hemsırelık okuyorum bende ama implant uygun degılse amelıyat yapıyorlarmıs galıba neyse ama elımden gelenı yapacam onun ıcın ınsallah sonucu olur tekrar tesekkur ederım sorumu yanıtladıgınız ıcın :14:

bende cok üzülüyorum ama işte bunada şükür sonuçta elin ayagın var cok sukur yasıyoruz dıyorum ama ıste o kendını cok uzuyor hergun aglıyor ımplantı bende duydum hastanede stajdayken hemsırelık okuyorum bende ama implant uygun degılse amelıyat yapıyorlarmıs galıba neyse ama elımden gelenı yapacam onun ıcın ınsallah sonucu olur tekrar tesekkur ederım sorumu yanıtladıgınız ıcın :14:

est ne demek her zaman yanıtlarım sorunuz oldukça.benim halamda ayrıca başhemşire samsunda.bende keşke hemşirelik okusaydım diyorum bazen ama zamanında halamın çalıştığı hastaneye gidip azmı yardım etmişimdir gayrı resmi hemşirelik yaptırıyordu bana :)))serum takıp çıkarmak favorimolmuştu o zamanlar .bu arada çene bölgesinde kemik erimesi varsa kemik tozu ekip o bölgeyi güçlendirmeyi deneyebilirler

canım ben özeldeydim,şuan için çalışmıyorum evdeyim ve harıl harıl devlete kapağı atmayı düşünüyorum.uzun yıllar özelde çalıştım diş beyazlatma biraz pahallı bir işlemdir ama işin gerçeği bizler pek tavsiye etmiyoruz bu durumu her ne kadar zararsız olduğu söylensede ticari kaynağından dolayı yapılır bu işlem.diş renginizi doğal rengindeyse yani çok sigara ve çay kahve vs dolayı sararmadıysa açmanızı tavsiye etmem.diş beyazlatmalar dişin minesinde aşınma meydana getiriri ve bu zamanla daha çabuk sararmalarına olanak verir .isterseniz tavsiye edebileceğim diş macunuyla beyazlığı yakalayabilirsiniz.OPALESCENCE<<< KAHVE,ÇAY VE SİGARA KULLANANLAR İÇİN

tşkkr ederim canım ilgin için.ben sadece 2dişimi yaptırmak istiyorum hepsini değil açıkcası.onuda 90tlye yapıyorlar.
zararlı evet haklısın biliyorum o yönünüde.bunu eczanelerden alabilirim değil mi tavsiye ettiğiniz diş macununu?
umarım atarsın kapağı devlete canım :54:

Merhaba.

Birincisi diş asistanısınız ama konuyu Jinekoloji başlığı altında açmışsınız.

İkincisi sağlık alanında çalışan üyelerimizin, diğer üyelerimize yardımcı olmaları için öncelikle site adminleri ile görüşmeleri gerekmektedir..Konu sağlık ve bu yönde yönlendirme olacağından bu uygulamayı yapmak zorundayız..

Lütfen forum yöneticilerinden bu konu da izin ve bilgi alıp,sonrasında sorulan sorulara cevap veriniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=1

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=20
Teşekkürler..

Görüşme sonra bana ulaştığınız taktirde gereken işlem yapılacaktır..
Kadınlar Kulübü

Back