Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldınız ne ıyı oldu böle sağlık memurumuzda var artık :) bölümünüz ne acaba hangi dalda yanı
diş hekimi asistanı buldum kacırır mıyım ya benım arkadasımın soyle bır sorunu var adet olamıyordu aılesıde hanı 21 yasına kadar zamanı var ha olur ha olur dıye beklemısler sımdı 25 yasında ve kemık erımesı cıktı östrojen eksıklıgıne bağlı dogum kontrol hapları kullanıyor o bıraz gerılemıs erımesı fıın tedavıdende tedavısını goruyor ama ıste dıslerının cogu curudu ve kırıldı protez yaptırmak ıstemıyor hanı hareketlı agzında kalabılecek bır protez ıstıyor sence ne yapabılır yanı bende hemsırelık okuyorum ama ıste bılmıyorum ona yardımcı olmak ıstıyorum sımdı duzgun beslenıyor doktor kontrollerını eksık etmıyor spora basladı ama ıste oncekı yılların hesabını cekıyor
hoşgeldiniiiiiiizzz
öncelikle şeyi sorayım ozaman.özel klinikte mi yoksa devlet hastanesi mi canım?
beyazlatma işleminin fiyatını sorabilr miyim?hangi ildeniz birde?
ayy çok sordum ama kusura bakmayın
bende cok üzülüyorum ama işte bunada şükür sonuçta elin ayagın var cok sukur yasıyoruz dıyorum ama ıste o kendını cok uzuyor hergun aglıyor ımplantı bende duydum hastanede stajdayken hemsırelık okuyorum bende ama implant uygun degılse amelıyat yapıyorlarmıs galıba neyse ama elımden gelenı yapacam onun ıcın ınsallah sonucu olur tekrar tesekkur ederım sorumu yanıtladıgınız ıcıngerçekten çok zor bir durum bu genç yaşta dişlerinin durumuna üzüldüm insanın kendi diş gibisi olmuyor ilk önce iyi bir uzmana görünsün çene kemiğinin durumuna bakılması gerekiyor haraketli protez bu yaşta mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyoruz implant için uygunsa çene kemiği bu uygulanabilir.implant çene kemiğine çakılan vida gibi üzerinede sabit köprü diş yapılan bir uygulamadır
bende cok üzülüyorum ama işte bunada şükür sonuçta elin ayagın var cok sukur yasıyoruz dıyorum ama ıste o kendını cok uzuyor hergun aglıyor ımplantı bende duydum hastanede stajdayken hemsırelık okuyorum bende ama implant uygun degılse amelıyat yapıyorlarmıs galıba neyse ama elımden gelenı yapacam onun ıcın ınsallah sonucu olur tekrar tesekkur ederım sorumu yanıtladıgınız ıcın
canım ben özeldeydim,şuan için çalışmıyorum evdeyim ve harıl harıl devlete kapağı atmayı düşünüyorum.uzun yıllar özelde çalıştım diş beyazlatma biraz pahallı bir işlemdir ama işin gerçeği bizler pek tavsiye etmiyoruz bu durumu her ne kadar zararsız olduğu söylensede ticari kaynağından dolayı yapılır bu işlem.diş renginizi doğal rengindeyse yani çok sigara ve çay kahve vs dolayı sararmadıysa açmanızı tavsiye etmem.diş beyazlatmalar dişin minesinde aşınma meydana getiriri ve bu zamanla daha çabuk sararmalarına olanak verir .isterseniz tavsiye edebileceğim diş macunuyla beyazlığı yakalayabilirsiniz.OPALESCENCE<<< KAHVE,ÇAY VE SİGARA KULLANANLAR İÇİN