Merhaba

tubis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
3
0
Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.
8 haftalık hamileyim bulantı ve kusmalarım çok şiddetli doktorum zencefilli bir ilaç verdi ama o da işe yaramadı.
Geçtiğimiz hafta kanamam oldu doktor progestan adında bir ilaç verdi günde 3 kez kullanıyorum.ama korkuyorum düşük tehdidi var.sizlerden yatıştırıcı yorumlar bekliyorum

hoşgeldin.mide bulantısı için maalesef yapıcak pek bişi yok ben de ilk gebeliğimde çok kötüydüm.ancak geçici çözümler olabiliyo.ilerleyen haftalarda geçicek en azından merak etme.ben 8. haftadan ileri gidemediğim için bilmiyorum.ben de sadece yoğurtlu makarna pilav falan yiyebiliyodum.soda da iyi geliyodu bi de grissini bastırıyo mideni.çok rahatsız edici gerçekten ben de günleri sayardım.diyorum allah kaldıramayacağımı düşündü heralde.şimdi 7+4 üm nazar değmesin şimdilik bi sıkıntım yok.senin kaçıncı haftada başladı bulantın?
kanama ben hiç yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu.hepsi de sağlıkla doğurdu bebeklerini.bi arkadaşım 3 ay boyunca kanaması oldu ara ara ilaçlarla atlattı o dönemi.şimdi 5 aylık kızı var.
gönlünü ferah tutmaya çalış.herşey olacağına varır sonuçta.sen elinden geleni yaparsın ama gerisi allaha kalmış.olumlu düşün ki herşey olumlu olsun.sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.

Canım benımde aynıydı 12.haftaya kadar surdu benim mide bulantılarım yemek yiyemiyordum ve gun boyu devam ediyordu ama cıkarmıyordum neyseki süzme yoğurt ve kızarmıs ekmek bana cok iyi geliyordu midemi bastırıyordu vede soda canım limonlu az bişeyde tuz atıyordum içine ama evet arkadasında dediği gibi bunlar gecici cozumler benimde dusuk tehlikem vardı hala iğne vuruluyorum haftada 1 cok sukur Allaha 15. haftamdayım Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah canım ama korkma fazla ani hareketler den sakın dinlenmeye dikkat et ve de hep deniyor ya bol bol mutlaka su tuket.

Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.
8 haftalık hamileyim bulantı ve kusmalarım çok şiddetli doktorum zencefilli bir ilaç verdi ama o da işe yaramadı.
Geçtiğimiz hafta kanamam oldu doktor progestan adında bir ilaç verdi günde 3 kez kullanıyorum.ama korkuyorum düşük tehdidi var.sizlerden yatıştırıcı yorumlar bekliyorum
merhaba bende bulantıları durduran tek şey aç durmakdı aç kalınca bulantıda kalmıyordu o yüzden bu konuda fazla yardımcı olamam sanırım ama diğer kanama konusunda bir kaç önerim olabilir dikkate alırsın umarım
benimde hamileliğin başından sonuna kadar kanamalarım oldu sürekli progestan kullandım sabah,ögle,akşam bu konuda sana en büyük önerim yatıp dinlenmen ve elinden geldiğince stresten uzak durman kanama olması erken doğum veya düşük riski demekmiş doktorumun dediğine göre ayrıca beni her kontrolümde uyardı doktorum yat dinlen yoksa ya düşer yada erken doğar diye ama dinlemedim doğurduğum güne kadar çalıştım oraya buraya koşuşturdum ama keşke dinleseydim doktorumu 7,5 aylık doğurdum allaha şükür şu an bebeğim 7 ayına gırdı ve hiç bir problemi yok ama bu hale getirene kadar çok zor günler geçti... sağlıkla kal

Kanaman olduğunda doktorun düşük tehliken var falan demedimi?
Benimde kanamam olmuştu doktoum vajinal muayene ettiğinde adet taklidi dedi ama önlem amaçlı progestan verdi.
Senin öyle bir tehliken olsaydı doktorun günde 6 tane verirdi, düşük tehlikesi olanlar her öğünde 2 şer progestan kullanıyorlar.

Bulantın için 12. haftayı bekleyeceksin malesef yada serumla besleneceksin. Geçmiyor çok zor bilirim ben 2 kez hadtanede yattım bulantıdan dolayı.

canım benımde kanamam oldu dusuk tehlıkem vardı. ıgne ve progesteron jel kullandım. dınlenmeyı kesınlıkle ıhmal etme. mumkun oldugunca yat ve bol su ıc. hayırlısıyla atlatırsın ınsallah sende.. ben su anda 16.haftaya gırıyorum. hepımız sorunsuz hamılelıkler gecırırız ınsallah...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.doktor düşük tehlikesi dedi sürekli dinlenmemi tavsiye etti.düşük tehlikesi diyince çok korktum sanki bu olayı sadece ben yaşıyormuşum gibi geldi ama açıklamalarınız beni çok rahatlattı.

X