Test yapsanızArakdaşlar merhaba, Ben aranızda yeniyim. 8 yıllik evliyim ve çocuğum olmadı kahverengi lekelenmem var regl olmam lazim bugun fakat 4 gundur hafif ara ara kahve rengi lekelenmem geliyor arada bir sancı yaklasık 4 aydir da cocuk dusundugum icin tedaviye basladim diyebilirim. Bu lekelenmenin sebeni neyle alakali olur hamilelik le mi alakali acaba bilgisi olan yasayan varsa bilgilendirir mi ? simdiden teşekkürler.
Belirtiler gebelikte olabilir ama işte bazen piskolojik olabiliyor kendimden bildiğim için yazıyorum o yüzden net sonuç test veriyor ama hakkınızda hayırlısı olsunTest için erken diye düsünüyorum normal regl günum bugun cünkü. 2/3 daha beklemek istiyorum. Bu zaman zarfinda bilgilenmek tabiki yorum yapmadan once sayfada okudum yani yorumlarda gordugum kadariyla hamilelikle alakali yasayanlar oluyormus bu bana biraz ilham verdi p yuzden bende su anda yasadigim durumu yazmak istedim.
Amin inşallah Bende o yüzden hemen test yapmayi tercih etmiyorum bu sekilde devam edersen 2/3 güne yaparım testi.. hepimizin hakkinda hayirlisi. Sizindemi yok çocuğunuzBelirtiler gebelikte olabilir ama işte bazen piskolojik olabiliyor kendimden bildiğim için yazıyorum o yüzden net sonuç test veriyor ama hakkınızda hayırlısı olsun
Bence test yapın 1 gün kala bile çıkabiliyor çizgi silik de olsa belki yerleşme kanamasıdır.Test için erken diye düsünüyorum normal regl günum bugun cünkü. 2/3 daha beklemek istiyorum. Bu zaman zarfinda bilgilenmek tabiki yorum yapmadan once sayfada okudum yani yorumlarda gordugum kadariyla hamilelikle alakali yasayanlar oluyormus bu bana biraz ilham verdi p yuzden bende su anda yasadigim durumu yazmak istedim.
Evet canım malesef yok ilk gebeliğim gelişimi durduğu için kaybettim şimdi tekrar istiyoruz ama henüz nasip olmadıAmin inşallah Bende o yüzden hemen test yapmayi tercih etmiyorum bu sekilde devam edersen 2/3 güne yaparım testi.. hepimizin hakkinda hayirlisi. Sizindemi yok çocuğunuz
Bu durumu cok yaşadım 8 senedir o yüzden test icin beklemek istiyorBence test yapın 1 gün kala bile çıkabiliyor çizgi silik de olsa belki yerleşme kanamasıdır.
inşaAllah Rabbim nasip eder canımEvet canım malesef yok ilk gebeliğim gelişimi durduğu için kaybettim şimdi tekrar istiyoruz ama henüz nasip olmadı
evet öyle yapacagım psikoloji onemli ya aslinda takmiyorum bu lekelenmem ilk bu sekilde ne biliuim degisik bakalim hayirlisi olursam olururum regl olmazsam yaparim test:$gününün geçmesini bekle hiç kafana takma bebek oradaysa bırak yerleşsin ,
ben psikolojik olarak kustugumu bile hatırlıyorum , ama hamıle değildim düşün
hayır.Regl belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de. Bence gecikmeyi bekleyip test yapmak.en mantıklısı.
8 yıldır korunuyor muydunuz?
AnladimÇocuk istediğimden beri nerdeyse her ay oluyordu birde gecikmem oluyordu hamile kalmadan önceki ay bi normal günümde adet oldum sonraki ay hamileydim ama kahve akıntım olmadı zaten kimyasal gebelikmis biraz streste yapabiliyor
Canım test sonuçların nasıl hiç fsh amh gibi testler yeptırdın mı ben de seninle aynı yaştayım 3 senedir evliyim. Benim amh değerim düşük yumurta rezervim azmış yaniBu durumu cok yaşadım 8 senedir o yüzden test icin beklemek istiyor28 yasindayim artik cocuk vaktimin geldigini dusundugum icin tedaviye basladim tabiki ilac su bu kullandim testsleri yaptirdim hsg si falan cekildim flik asit kullandim 3 ay olmadi simsi 1 aydir tekrar kan testleri verdim adet donemi 2.gunu verdin ve 12. gunu test var onu berdim sonuc icin gidicem bu ay bakalim ama iste bu ay boyle bir durun oldu hsq de benim birde tupun teki kapaliydi acildi 4 ay oldu iste. ya bilmiyorum bu sayfaui bazi durumlarda okuyup takip ediyordum uyelik gerceklestirip yazmak istedim bu durumumu
Yaptirdim tabi 4 ay once yaotirdim o testleri hsg sinden hormon testine ulstrasona kadar butun testleri yaptirdim. Benim test sonuclarim normal yumurta rezervi falan gayet iyi durumda jinejolojinin yaptigi testte sadece prl yani süt hormonu birr tık yüksek cikti birde troit, dahiliyeye yonlendirdi gittim oradaki testimin sonucunda da doktor troitler ve sut hormonunuz bizim testlerimize gore iyi dedi bir soeun yok demir eksili cikti hem demir hapi kullandim bi kutu hemde folik asit kullandim iste 3 ay olmadi gene. sonra tekrsr test icin gittim bakalim onun sonuclarini alicam o testlerde ne siyecekler bilmiyorum.Canım test sonuçların nasıl hiç fsh amh gibi testler yeptırdın mı ben de seninle aynı yaştayım 3 senedir evliyim. Benim amh değerim düşük yumurta rezervim azmış yaniyeni öğrendim. Hemen tüp bebek tedavisine başlamak istedim ve 1 2 ay içinde kendiliğinden olmazsa başlayacağız inşallah.
Canım o zaman hiç üzülme değerlerin normalse bir şekilde olur. Senin için dua edicem sen benim için et nolur ...Yaptirdim tabi 4 ay once yaotirdim o testleri hsg sinden hormon testine ulstrasona kadar butun testleri yaptirdim. Benim test sonuclarim normal yumurta rezervi falan gayet iyi durumda jinejolojinin yaptigi testte sadece prl yani süt hormonu birr tık yüksek cikti birde troit, dahiliyeye yonlendirdi gittim oradaki testimin sonucunda da doktor troitler ve sut hormonunuz bizim testlerimize gore iyi dedi bir soeun yok demir eksili cikti hem demir hapi kullandim bi kutu hemde folik asit kullandim iste 3 ay olmadi gene. sonra tekrsr test icin gittim bakalim onun sonuclarini alicam o testlerde ne siyecekler bilmiyorum.
Ederim tabi ki, InşaAllah seninde olur benimde olur :*Canım o zaman hiç üzülme değerlerin normalse bir şekilde olur. Senin için dua edicem sen benim için et nolur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?