• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

Ederim tabi ki, InşaAllah seninde olur benimde olur :*
İnşallah canım. Hepimiz için çok zor süreçler hiç tahmin etmezdim bende öyle bir sorun olduğu adetlerim hep düzenliydi. Bilmiyorum :( Sürekli ağlıyorum... Ailelere de bahsedemedim onlar da sürekli çocuk konusu açıyor içim yanıyo sızlıyo ağzımı açıp tek kelime edemiyorum bile:( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

İnşallah canım. Hepimiz için çok zor süreçler hiç tahmin etmezdim bende öyle bir sorun olduğu adetlerim hep düzenliydi. Bilmiyorum :KK43: Sürekli ağlıyorum... Ailelere de bahsedemedim onlar da sürekli çocuk konusu açıyor içim yanıyo sızlıyo ağzımı açıp tek kelime edemiyorum bile:KK43: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Amin inşallah olsun üzülme sende :( Hayırlısıni dile. Takma kafana olur ins anliyorum cocuk konusu gectiginde cevremde benim de canım sikıliyor ama ben bu zamana kadar kendiliginden olursa olur olmazsa daha vakti var diye ugrasmasim dusunmuyordum korunmuyordum da artik yeni yeni yasimin annelige artik tamam oldugunu dusunuyorum yasayacagimi yasadim gezdik tozduk vakti geldi insallah olur. üzme kendini sende :(

test yapın çıkar, herşeyden olabilir, yerleşme kanaması, stres, vs kendinizi strese sokmayın
Sitrese sokmuyorum zaten bu ay sonuclarim var alacagim aklimin ucundan bile gecmiyor aslinda su anda bile umidim yok bakalim kismet. Ben bu yerlesme kanamasi olayini cozemedim yermesme surecinde cocuk var mi ? yoksa olusum asamasi mi tam anlayamadim. :D yeni duydum ben bu konuyu.

Dış gebelik bile olabilir hamilelik varsa eğer çıkar zaten testte geç kalmayın bence

Sitrese sokmuyorum zaten bu ay sonuclarim var alacagim aklimin ucundan bile gecmiyor aslinda su anda bile umidim yok bakalim kismet. Ben bu yerlesme kanamasi olayini cozemedim yermesme surecinde cocuk var mi ? yoksa olusum asamasi mi tam anlayamadim. :KK70: yeni duydum ben bu konuyu.

Embriyonun oluşumunda damarlarda çatlama gibi bişey olıyormuş yoksa bebeğin yerleşmesi değil,

Back