• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

Krdgprl3400

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
141
81
13
45
Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim

İnsallah hayirlisiyla olumlu sonuç alirsiniz. Jel biz de kullandik. Siyah akinti olmadi ama buralari çok okudum ben herkesde farkli tepkiler veriyor. Mesela alerji enfeksiyon yapanlarla konuştum. Siz olumsuz düşünmeyin. Belki tuttuğu icin renk degistirdi bilemeyiz. Dua edip sadaka vern

Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim
Bende de aynısı oldu hastaneyi arayıp hemşirelerle konuşmuştum içerde birikip kaldığı için rengi değişiyor merak etmeyin normal demişlerdi

Back