- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
İlk defa mı böyle oluyor ?1 buçuk senedir bende kafesinde hep zaten çarpma düşme değil de demirleri çok kemiriyor dişleri mi zarar gördü anlamadm inşallah sorun distedir bebek mamalariyla beslerim oğlumu . Yarna hala yaşıyor olursa serum takılır büyük ihtmal bi umut iyi gelir diye düşünüyorum
Niyetiniz cok güzel o yüzden sonucuda güzel olacaktir merak etmeyin.Ben keyifle yesinler istedim iki saat pisirdim yagladim ciğerleri pisrdm güzelce ama sonuç buhamsterimami yanayım bu durumami üzüleyim bilemedm
Evet bulasiyorms arastrp duruyorum bende kmse hasta değil. İlk defa böyle oluyor hapşırma falan yok ama dişleri kisalmis onu farkettmİlk defa mı böyle oluyor ?
Evde nezle grip olan var mı ? Bu insan hastalıkları hamsterlara da bulaşıyor da.
İnşallah sagolunNiyetiniz cok güzel o yüzden sonucuda güzel olacaktir merak etmeyin.
Hamsterinizda iyileşir inşallah bir an önce
Bu son durumu
Saol canm ilgin icin. Iyilesecek inşallah
Çok üzüldüm, umarım iyileşir. Çok hassas hayvanlar bi çok sebepten hastalanabiliyorlar.
Dışarı buz gibi içeri aldım kaşıkla baktm yüzy kurumus alt taraf yapsms brbrne neyse yarn suyla deniycm bakalmOyy çok şaşkın bakmış ufaklık. İyileşir inşallah bir an önce.
Makarna ne kadar kurumuş olabilir birkaç saat dışarıda kaldı diye hayal edemedim ama düşündüğünüz gibi sıcak su işe yarar muhtemelen.
Amin sagolunUmarım yaşar, ayrıca süper bir şey yapıyorsunuz hayvanlar için, allah işinizi rast getirsin
Öldü oğlum malesefGunaydin Allah minikler icin hayrinizi kabul etsin. Minnosa cook uzuldum nasil da masuminsallah kendini hemen toparlar. Su an durumu nedir?
aaa Çok üzüldümmÖldü oğlum malesef( çok üzgünüm
Öldü oğlum malesef( çok üzgünüm
Öldü oğlum malesef( çok üzgünüm
Çok ama çok üzüldüm..
Biz de ailece cok üzgünüz saolun yorumnz içinaaa Çok üzüldümm
Evet boşluğa düştüm resmen hic unutamckmsm gibi istemsiz ağlıyorm daha önce kuslarm öldü ama bu bi baskaymisCok cok cok uzuldum. Hayvan beslemek cok farkli bir duygu boyle durumlarda aileden biri kaybedilmis gibi bir bosluk ve uzuntu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?