- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Teşekkürler inşallah iyilesecekBence kaynar suyla ıslatsanız kendine gelir ciğer bozmadıktan sonra.
Hamster içinde umarım iyileşir.
1 buçuk yaşinda oğlum Suriye hamster ı farkettgmde vücudu soğuktu gözlerini acamiyodu hala öyle sadece nefes alıyorMakarna sıcak su ile açılabilir evet de, hamsterınıza ne oldu ? Yavru mu ?
Biz de 2 büyük 12 yavru hamster vardı da. Belki yardımcı olabilirim. Yavruyu yaşatmak zordur.
Çok saolun suyu deniycm sabah aslında yağ ısıtıp üstüne dökmeyi de düşündüm ama su kadar etkili olmaz sanırımÇok aşırı kurumadıysa sıcak su düzeltebilir gibi. Ne güzel düşünmüşsünüz böyle, yarın sevinçten kuyruklar havada uçuşacak desenizeAyrıca geçmiş olsun.
Yanında başka Hamster var mı ?1 buçuk yaşinda oğlum Suriye hamster ı farkettgmde vücudu soğuktu gözlerini acamiyodu hala öyle sadece nefes alıyorneoldu hiç anlamdm
Hayır yok oda gayet sıcak yani tişörtle oturulcak kadar sıcak. Ayrıca battaniyesi var yannda kesinlikle üşüyecegı bi ortamda değilYanında başka Hamster var mı ?
Odanızın sıcaklığı ne durumda ?
Ben keyifle yesinler istedim iki saat pisirdim yagladim ciğerleri pisrdm güzelce ama sonuç buNe tatli bir dert, keyifle okudum
Bu halde yiyemezler mi kuru dediginiz cok mu kuru bilemedim , bunu diğer hanımlara birakayim en iyisi
Herhangi bi darbe, düşme, çarpma söz konusu olabilir mi ? Böyle anlarda şoka girip kitleniyorlar. Hafifçe masaj yapıp kan dolaşımını sağlayabilirsin. Talaş kullanıyorsan gözleri mikrop kapmış olabilir. Yeni aldıysan hastalıklı olanı satmış olabilirler. Aklıma başka bişey gelmedi seni de yanlış yönlendirmek istemem ama çok üzüldüm. Umarım iyileşirHayır yok oda gayet sıcak yani tişörtle oturulcak kadar sıcak. Ayrıca battaniyesi var yannda kesinlikle üşüyecegı bi ortamda değil
InsallahYardımcı olmak isterdim ama benim kedim ve kuşum var hamster konusunda bilgisizim çok üzgünüm inşallah iyileşir demeye geldim
İnşallah Allahım sen ona şifa verInsallahbenimde ilk hamsterim elimden onu isitmaktan başka bişey gelmedi inşallah iyi olucak hala nefes alıyor umutluyum
1 buçuk senedir bende kafesinde hep zaten çarpma düşme değil de demirleri çok kemiriyor dişleri mi zarar gördü anlamadm inşallah sorun distedir bebek mamalariyla beslerim oğlumu . Yarna hala yaşıyor olursa serum takılır büyük ihtmal bi umut iyi gelir diye düşünüyorumHerhangi bi darbe, düşme, çarpma söz konusu olabilir mi ? Böyle anlarda şoka girip kitleniyorlar. Hafifçe masaj yapıp kan dolaşımını sağlayabilirsin. Talaş kullanıyorsan gözleri mikrop kapmış olabilir. Yeni aldıysan hastalıklı olanı satmış olabilirler. Aklıma başka bişey gelmedi seni de yanlış yönlendirmek istemem ama çok üzüldüm. Umarım iyileşir
Çok guzel ablası benm şişkomİnşallah Allahım sen ona şifa verpek de tatlı yavrum yaa
Uyuyamam gece ben şimdi sabaha veterinerden güzel haberlerini bekliyo olucamÇok guzel ablası benm şişkom
Insallahh annem bile aldım alalı kızardı eve niye getrdn isyerinde bak diye bugün böyle görünce sıcak su torbaları hazrlyp getrdi yavrum benim ne kadar sevildiğini hissetse ahh ahUyuyamam gece ben şimdi sabaha veterinerden güzel haberlerini bekliyo olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?